Har bara en sak att säga:

Jag har maginfluensa!!!

GodMorgon!

Alla ni som känner att ni inte har någon motivation:

GÅ UT OCH GÅ SÅ FORT DU HAR LITE TID ÖVER!!!!!
Ta med dig mp3n med bra låtar och bestäm hur länge du ska vara ute. Sitt inte inne och fundera "Ska jag? Orkar jag? Vill jag?" -UTAN GÅ BARA. För när du väl är ute och går så tycker du att det är skönt.

Jag har börjat med powerwalks innan frukost, och det innebär att jag måste gå upp halv sju även om jag inte börjar fören vid tio. Och jag är världens tröttaste människa på mornarna, men ändå tvingar jag mig själv att gå upp. Det handlar om att kunna klara av att gå ner i vikt ÄVEN när motivationen inte är på topp, det är då man lyckas. För du kommer inte att vara på världens bästa humör och älska att äta nyttigt och träna varje dag i ett år. Utan det kommer att gå upp och ner med motivationen, och om du fortsätter att kämpa även när det är segt, då kommer du att nå ditt mål.

Jag har precis kommit hem från att ha gått en halvmil. Snart GÅR jag till skolan, sen under lunchen GÅR jag hem och äter och sen GÅR jag tillbaka till skolan och sen GÅR jag hem igen. Sen beroende på väder och tid så kanske jag hinner gå 3km innan fyspasset ikväll....

Allting GÅR om man vill ;)
hahaha så dålig morgonhumor!!!OCH GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT DRICKA MYCKET VATTEN!!!
-Ha alltid en flaska vatten med dig ööööverallt så kommer du att smådricka hela tiden, det gör också att du inte känner dig lika hungrig också, vilket är bra om man är sån som lätt små-äter.

upp&ner

Måste påminna mig själv om att det här är första gången jag lyckats ta mig såhär långt, 10,4 kg liksom, det är många som tycker att det är otroligt många kilon att gå ner, även om jag själv inte tycker att det är särskilt mycket. Men det beror väl på att jag är så inställd på att gå ner mina 20 kg.

:O SER NI?! nu gjorde jag ju det igen... jag tänkte skriva ett pepp-inlägg till mig själv, men direkt börjar jag trycka ner mig själv genom att säga att det inte är mycket med 10 kg. Helt sjukt hur hård jag är mot mig själv!

Aja jag skiter i att ens försöka vara snäll mot mig själv i det här inlägget nu, hehe.. jag kan helt ärligt säga att varje dag när jag kommer hem på kvällarna så mår jag skitkonstigt. Jag är typ depp, stressad och har lite ångest över allt..skola, mat, träning, student, jobb, vänner, killar.. allt. Så jag är väl ändå rätt stolt över att jag inte har gett upp min viktresa.

Såhär känner jag just nu:


KAN DOM, SÅ KAN FAN JAG!!!!!

  

viljan, allt handlar om viljan!!!!!!


VIKT

Startvikt: 86,6

Målvikt: 66-68

Veckans minus/plus:  -1,2 kg

Vikt just nu:
76,2

Tottalt: 10,4

Kvar: 9,6

Jag har varit jääääääättefrånvarande den här veckan, men INTE pga att jag har haft dålig motivation och inte ätit bra mat, utan för att jag har kämpat med att hålla mig vaken hela dagarna eftersom jag varit ute och gått 5 km powerwalk varje morgon innan frukost. Och jag är ingen morgonmänniska..
Så på kvällarna efter att jag haft mitt vanliga träningspass så har jag kommit hem och somnat DIREKT.

Det känns skönt att vara igång, även om jag har haft en tuff helg. Veckan gick sjukt bra, men helgen gick sådär. Idag har jag varit hemma med huvudvärk hela dagen och inte haft något att äta här hemma.. och självklart slog sockersuget till just idag, så jag har faktiskt ätit godis. Jag tänkte först inte erkänna det, men HEY jag ljuger ju bara för mig själv om jag fuskar och sen låtsas som jag inte gjort det.

Imorgon sätter jag igång med powerwalken igen på morgonen och sen blir det träning på kvällarna så mycket jag hinner. Har en hel del att göra i skolan den här veckan.

Hoppas att jag inte har tappat er som läsare efter att ha varit så dålig som inte uppdaterade resultatet i tävlingen fören idag, och för att jag inte har varit runt och kollat hos er. Förlåt.

KRAM

SLUTRESULTAT!!!!!!!!!!!Lag tjockis vinner med 31,2kg
medans lag fetto hamnade på 28,7kg.

Nu avslutas den här tävlingen och jag hoppas att ni har hittat nya vikt-bloggar genom tävlingen och att ni fått lite mer motivation och pepp!!

KRAM
/BananenNu kommer ni hata mig...

Jag är heeeeelt slut, har varit uppe sen kl 06.30 (gick en halv mil i skogen) och sen efter det har jag åkt till praktiken, ätit, gått lite mer än 3 km igen och sen hem och ätit och sen åkt och kört ett ABSpass..

Så jag är helt död.. har gått och cyklat som en idiot idag. Min hjärna är inte riktigt vaken så jag räknar ut vem som vann tävlingen imorgon... förlåt!!!

KRAM

Tisdag!

Imorgon fram tills klockan 21 har ni på er att skriva in era resultat....

Det går bra för mig den här veckan känner jag... äter dock lite för mycket på kvällarna än vad jag får, men jag ska skärpa mig. Idag fick de bli vila från styrketräningen och istället gick jag en powerwalk på 6 km.

Mitt resultat i måndags blev +0,6 ... 77,4 kg väger jag nu. SKITDÅLIGT jag vet.
Känns inte kul alls att jag som ordnar med tävlingen förstör den.

Men ja, jag kan inte göra annat än att se framåt nu och kämpa.... och be om ursäkt :(

KRAM

RESULTAT!
SKRIV IN DITT RESULTAT FÖR DOM TVÅ SENASTE VECKORNA!!

(om du gick ner 0,6 kg förra veckan och denna vecka 0,4 så plusar du dom två och skriver 1kg till mig... så jag slipper räkna själv)

Ni får fram tills onsdag-MORGON på er.. då räknar jag ut resultatet och berättar vilka som är vinnarna!

OBS GLÖM INTE SKRIVA VILKET LAG DU ÄR MED I!!!!
;-)

mina snälla vänner ställer upp!

Nu ska jag köra en HÅRD träningsvecka!!!

Schema för veckan:

Måndag:
Babylon, min vän, hänger med mig på en tidig powerwalk (ca5-6km) vid klockan 7.30.
Senare på kvällen kör jag och Adnan ett boxpass på 60 min.

Tisdag:
Oliver, min fotbollsgalna vän, går powerwalk med mig innan frukost.
Sen har jag lovat att bjuda honom på lyx-frukost innan skolan.
Klockan 19.30 är det dags för ett fyspass på 60 min.

Onsdag:
Powerwalk minst 3 km innan frukost.
POWER30 + ABS30 på kvällen.

Torsdag:
Det är på torsdagar jag brukar tappa suget,
men den här gången ska jag gå på BOXPASSET!!!!!!!


Söndag

Hej! Igår gick jag som sagt 1 mil POWERWALK... och jag har fortfarande ont i ena foten efter det... men det struntar jag i.. Jag åt en jävligt dålig frukost och därför måste jag gå 6 km nu och ikväll väntar ett hårt spinningpass!

GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!

Lördag!

Hur går det för alla i tävlingen?????


Jag har haft en helvetesvecka och då brukar jag ha svårt för att "komma igång" igen utan att det blir måndag - ny vecka. MEN nu gör jag framsteg, för första gången sen jag började min viktresa så kommer jag KOMMA IGÅNG IDAG!!!!!

Nu får jag fan skärpa mig, det här är allvar för mig, eftersom det handlar om hur jag mår. Och jag får inte strunta i det såhär som jag gör. Nu ska jag köra hårt och när det är kämpigt ska jag använda mig utav bloggen och försöka vända på det. För det funkar att skriva av sig. Skärpning bananen!!!!Klockan 15 ska jag möta en vän och vi ska gå en poweralk EN MIL!!!

tummen ner.

Det går inget bra..

VIKTStartvikt: 86,6

Målvikt: 66-68

Veckans minus/plus:  -1kg

Vikt just nu:
76,8

Tottalt: 9,8

Kvar: 10,2

Vägde mig imorse och får fram detta resultat. Chockad är jag!!!
Men då måste ni förstå hur mycket jag skulle gått ner om jag kämpat klart hela veckan... för jag kände på mig i onsdags att jag gått ner mer än två kg.. men men, jag är glad att jag gått ner 1 kg iaf.

NU SKA JAG KÄMPA!!!!

Den här bilden sammanfattar min påskhelg...................................
vin vin vin vin vin...
mat mat mat mat mat...
godis godis godis godis godis...


HÖR UPP!Hoppas att ni har har en skön påsk!

Jag kikar in här med en överraskning:
TÄVLINGEN FÖRLÄNGS MED EN VECKA!

Imorgon (måndag) väger sig alla och skriver in hur mycket man gått ner/upp PÅ SIN SIDA. Alltså inte på min sida. Sen kör vi en vecka till och NÄSTA MÅNDAG skriver ni resultatet från denna vecka + veckan som kommer. Förstår ni?

Nu tror jag många pustar ut.
Anledningen till att tävlingen förlängs är för att jag vet att det har varit påsk och att det är en tid då man faktiskt får unna sig lite extra. OCH DÅ ÄR DET VÄL SUVERÄNT ATT AVSLUTA TÄVLINGEN EN VECKA EFTER PÅSK SÅ ATT MAN KAN KÄMPA BORT DOM DÄR SMÅ PLUSEN SOM KOMMER UNDER PÅSK?

Påskmiddag + bakisdag!

Hej på er!

Jag festade igår, jag har så svårt att stå emot vin.
MEN jag går bara upp i vikt av det ifall jag bakis-äter idag, och det kommer jag INTE TILLÅTA mig själv att göra!!!!! Det kommer blir en jäääääääävligt jobbig dag idag, eftersom jag ska på PÅSKMIDDAG.

Påskmiddag en bakis-dag är inte kul när man ska gå ner i vikt.
Då hade det räckt med påskmiddag utan bakis-dag.

Jag lovar er, fetton, att jag kommer att få ett bra nummer på vågen på måndag!
MINST ETT KILO NERÅT IAF :-)

Hoppas ni klarar av att stå emot alla frestelser under påsk, och att ni inte faller lika lätt för vinflaskan som jag ;-)

lite bilder från igår: 

HALV-VÄG-SRESULTAT!!!!!!!!Efter att ha räknat o räknat o räknat så hoppas jag att jag räknat rätt nu... men det här är mest en checkup nu ju. Så vi vet hur vi ligger till...


LAG TJOCKIS:


Antal personer som har angett vikt: 20 st
Antal personer som har fått ett minus på vågen: 15 st
Antal personer som har fått plus på vågen: 5 st
Antal personer som har fått +-0: 0 st
Antal kilon som ni har gått ner: 12,3 kg
Antal kilon som ni har gått upp: 1,9 kg
RESULTAT: 10,4 kg


LAG FETTO

Antal personer som har angett vikt: 20 st
Antal personer som har fått ett minus på vågen: 15 st
Antal personer som har fått plus på vågen: 2 st
Antal personer som har fått +-0: 3 st
Antal kilon som ni har gått ner: 14,4kg
Antal kilon som ni har gått upp: 1,5 kg
RESULTAT: 12,9 kg

DETTA INNEBÄR ATT LAG FETTO LEDER ÄN SÅ LÄNGE!

Nu måste vi gå ner lite mer än vad vi gjort denna vecka under den här veckan!!!!
KLARAR VI DET?

En snabb update!

Hej på er, onsdag idag.. REDAN!

Jag ska ut och gå nu snart, tänkte gå minst 6 km.. POWERWALK!!

Allt går utmärkt för mig nu igen, maten och träningen.. aa allt.
Känns skönt att vara igång igen!

När jag kommer hem måste jag ta en snabb dusch och sen åka ner på stan och testa JEANS i affärer,,, bara för att få reda på vilken storlek jag har. Det gör jag inte för att det är så jävla kul, utan för att vi ska få jeans + tröja + skor från jobbet. Det är ju lite kul att jag faktiskt inte vet vad jag har för storlek. Men ja, jag ser inte fram emot att testa jeans!

Direkt efter ska jag ta en fika med en vän och sen vänta på att träningen ska börja kl 19.30..

Detta innebär att jag kommer att sätta mig och räkna ut hur tävlingen ligger till ikväll vid kl 22.
Så om ni fortfarande är vakna inatt runt 23 så kan ni ju kika in :)

KRAM!Här är mina nya glajjor! =)

täääävling :)

HEJ ALLA UNDERBARA!

JAG HAR INTE KUNNAT SAMMANSTÄLLA VIKTTÄVLINGEN ÄNNU PGA ATT JAG INTE VARIT HEMMA DOM SENASTE DAGARNA... MEN JAG LOOOOOOVAR ATT GÖRA DET IMORGON!!!!!


KRAM KRAM KRAM KRAM

TÄVLINGEN!SKRIV I DET HÄR INLÄGGET HUR MYCKET NI GÅTT NER /GÅTT UPP DEN HÄR VECKAN!

Jag har gått ner 0,2kg...Ny dag NYA TAG!

Nu kör jag igen!!!!!!!!!

Oavsett hur jag mår psykiskt och vad som händer runt omkring så ska jag inte låta det stoppa mig från att nå mitt mål och från att må bra fysiskt! Det är dags att jag lär mig att jag inte mår bättre av att äta 100 mackor 100 kg godis och dricker 100 liter alkohol. Det tröstar för stunden, men inte i längden.


Dagens mat:

Frukost: havregrynsgröt med solrosfrön
Lunch/Middag: Kycklingfilé + sallad
Kvällsmat: Smoothie '

Kan ju berätta att jag fortfarande mår illa från allt godis jag åt IGÅR...mmm ni förstår hur jag mått liksom.

Dagens träning:

Spinning 60 min + magövningar!

GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!
GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!
GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!
GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!
GLÖM INTE BORT ATT VÄGA ER IMORGON INNAN FRUKOST!!!!!!!

;-)


Jag skäms..

Jag är fortfarande nere i min svacka..
Äter godis och lite allt möjligt.

Så fort jag är ensam så vill jag sova bort mina tankar.
Lite för mycket konstiga känslor, vet inte vad det är med mig,
men jag blir lite små depp så fort jag inte har någon bredvid mig.

Jag ska låta mig själv slappna av imorgon också,
fast jag tänker äta nyttigt hela dagen. Ska ut och löpa också.

Och jag lovar er, jag kommer kämpa HELA påsklovet (nästa vecka).
Jag har världens sämsta samvete just nu, känns som jag sviker er alla.

Här ordnar jag med en stor tävling, och så är det jag som misslyckas!

Förlåt.

Glöm inte att väga dig på måndag-morgon! Då ska vi ha halvvägs-koll!  
 
(klickbara bilder)

Jag är så glad över att ha mina vänner, dom får mig alltid att må bra..
och tack för era underbara kommentarer, dom värmer!!! Behövs verkligen nu när jag är inne i en svacka. Ska ta och läsa dom igen, och försöka att verkligen ta åt mig utav det ni skriver.
tack!

:(

Tack för alla pepp-kommentarer!

Jag bryter ihop lite ikväll... har inte haft en bra dag!

Ni vet när man verkligen kämpar, är inställd på att nå ett mål, då har man svårt att tänka på annat än BARA det. Och så är det för mig när jag kämpar med vikten. Jag stöter undan alla andra känslor och tankar och fokuserar enbart på viktresan. Ända känslorna jag visar är min ilska mot mig själv när jag gjort något "dumt" som kommer att sabba viktnedgången. Kan gråta över att jag ätit godis, ätit onyttigt eller inte tränat bra. Men det är dom ända känslorna jag släpper ut.

Och ikväll kommer alla andra känslor runt omkring fram..
....jag hatar det!

går o gråter under täcket.

Lag fetto!

Jag måste erkänna: Jag åt nyss godis..........

ångest.

MAT + TRÄNING torsdag!

Frukost: Havregrynsgröt + 2 kokta ägg.

Lunch: Pytteliten Kycklingfilé och lite Lax + sallad och turkisk yogurt m sweet chili sås i

Mellanmål: TVÅ smoothies

Jag har dåligt samvete över dagens mat hittills... känns som det blivit för mycket, speciellt att jag drack två smoothies. (Banan, jordgubbar, is, fun light och lätt vaniljg yougurt)

Senare har jag tänkt o åka in och ta en latte på ett fik och ikväll får det blir en proteindrink.

Idag blir det heller ingen träning... men ser fram emot att gå ut och löpa imorgon och att köra kick-box både lördag och söndag! Jag ska berätta lite mer om kick-boxen imorgon, jag kanske ska börja träna det på riktigt faktiskt.

KRAM

Fråga..

Postat av: M

Lägg ett lager "tunnaskivor" på en tallrik, krydda med lite curry eller oregano eller vad du gillar... strö över lite ost. Kör i micron! Ugn om du orkar, blir näääästan som pizza... Tomatskivor på detta funkar med!

2009-04-01 @ 22:05:07

M, vad är "tunnskivor" ?

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott och att ni har vaknat upp på rätt sida!
-Det har jag... för en gångs skull!

Tänkte mest höra med er om ni har några frågor angående tävlingen?
Fråga isf i det här inlägget, så slänger jag upp svaren ikväll!
Men jag tror jag har gjort allt rätt tydligt va? .. men men, man vet ju aldrig.

Ha en bra torsdag!
(åh herregud, är det redan torsdag?!)


(Frukost: Havregrynsgröt m. kokos + 1ägg + kaffe + smoothie)

Onsdagens sista inlägg..

Var på spinningpasset idag för första gången på flera år!
JAG VAR SVETTIG EFTERÅT KAN JAG SÄGA!!!!
Vred ur mitt linne när jag kom hem..

Gissa om jag ångrade att jag tog cykeln till gymmet.. att cykla hem i uppförsbacke och motvind efter det där killer-passet var inte något jag kunde skratta åt .. Hähä, fast nu kan jag! ;)


Hoppas ni har haft en fin dag! Vi hörs imorgon!
Godnatt!

MAT ONSDAG

Frukost: Havregrynsgröt + 2 kokta ägg

Lunch: Lax&räk-gryta

Mellanmål: Smoothie (Ananas, Banan, mjölk + lite turkisk yogurt)

Middag: Kassler + Wokade grönsaker

Vattenflaskan!

Ni har väl inte missat den smarta vattenflaskan som har korken mitt i flaskan, så man kan fylla på den under vilket handfat som helst.. För alla har väl varit med om att vattenflaskan inte får plats under kranen ibland?

Tänk om man själv kom på sånna smarta idéer,, man skulle ju kunna bli så jävla rik!New design!

Tyckte min gamla design såg så mörk och dyster ut.. så nu har jag gjort om den lite...

Nu är det dags för en kopp kaffe och sen blir det att gå en lång promenad eller springa, har inte bestämt mig än..

NI ÄR SÅ DUKTIGA!!!

Har kikat runt lite nu och jag måste säga att BÅDA LAGEN verkligen har kommit igång med träningen! Verkar som alla tränar, förutom några som är sjuka... KLOCKRENT!

Känns faktiskt som den här tävlingen fick igång eran motivation (OCH ÄVEN MIN)!!

Jag är nästan lite stolt över mig själv över att jag drog igång den..

Jag vill tipsa er om att köpa träningstidningar.. det står himla mycket tips och bra grejer i dom angående mat och träning.. finns även tips på träningskläder / skor osv.. Jag rekommenderar:


(klicka för att förstora)

Kom igen nu fetton och tjockisar,, men mest fettona!


Vilket väder!!!

Har precis kommit hem från praktiken.. känns tråkigt att bara sitta inne en sån här fin dag!

Jag ska nog sätta på mig löparkläderna och gå ut och ta en runda!
HELT UNDERBART VÄDER!!!!


Igår körde jag ett tufft fyspass, och ikväll blir det antingen spinning eller power30+abs30. Har inte riktigt bestämt mig än..

Allt går bra med maten, men jag tror dock att jag dricker lite fööör många smoothies.. heheh, det är ju så himla gott! Jag har lite dålig fantasi när jag kommer hem runt 22 från gymmet varje kväll.. Då vill man ju ha något som går rätt snabbt att fixa och som inte är fööör mättande. Just nu väljer jag alltid mellan omelett eller smoothie. Har ni några tips på vad man kan äta, som inte innehåller kolhydrater? (och som inte är något med keso, jag tycker nämligen inte om det.)Nu ska jag kika runt bland era bloggar och se hur det går för er!

KRAM

RSS 2.0