HEJ! =)

Nu har jag haft semester och haft det underbart!

Och idag sätter jag igång min viktnedgång ÅTER igen på allvar... nu hoppas jag på att få börja jobba mer och få in lite vardagsrutiner. Ikväll ska jag ut och löpa.

Hur går det för er?


DET ÄR SÅ VAAAAARMT!!!
glöm inte dricka massa massa massa vatten nu!!!

Kram


Kungshamn


Haha!


Jag vet inte vilka dessa killar är, men dom stod på ett snyggt led iaf :P


Jag är smidig..... eh kanske inte!!


mys på klipporna.. Lovisade hade en sticka i foten.


Förfest på klipporna i solnedången med dricka och gitarr... sjuuukt underbart!


Så vackert!


Här är vi alla tjejer tillsammans... sista kvällen jag var där.

Reser bort lite..

Nu tar jag mitt pick och pack och åker till Smögen imorgon och är där med mina vänner som nyss flyttat dit... Lär vara där några dagar. Ska försöka äta så nyttigt jag kan! Dock kan de bli alkohol imorgon... kan inte låtas bli när man är i Sveriges sommarstad :) hihi!

KRAM 
HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG MIDSOMMAR!

FÖRE-BILD

Såg en gammal bild på mig.... och jag är så GLAD för att jag inte gått upp alla kilon iaf.
KOLLA DEN DÄR ARMEN!!! usch fy fan!


Jag har upptäckt...

..att jag är jävligt duktig på att laga mat!
 Lagade precis kyckling i limesås.
Ingredienserna är bland annat honung, lime och soja! Jättegott!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen åka ner till stan o köpa en mp3 så jag kan börja träna snart! Jag tycker inte om att löpa eller gå promenader utan musik. Efter det hade jag tänkt att cykla hem igen för att sätta mp3n på laddning OCH sen cykla tillbaka till stan och ta en fika med en vän. När jag kommer hem ikväll hoppas jag på att den är färdigladdad så jag kan springa ett varv ikväll :) Skulle vara så skönt att komma igång. Det är alltid svårt att ta sig i kragen första gången o gå ut och springa.

Vi hörs ikväll!
KRAM


Så hur gick det för mig på kalaset?

Jättebra!!!
Jag åt en macka, och sen hoppade jag över tårtan och drack te istället.
Skönt. Åt dock en tallrik cornflakes med banan nu innan jag ska sova, har svårt att hålla mig på kvällarna när jag börjar bli lite småhungrig. Men jag tror inte det lägger sig runt magen. Hoppas inte.

Imorgon ska jag ner på stan och köpa en ny MP3 som jag kan ha när jag är ute och går/löper. Kanske kollar efter en stor collagetröja som jag kan ha när jag springer, för ja, just nu känns det inte allt för kul med linnen och tajta kläder. Speciellt inte när jag tränar, eftersom man hoppar och studsar omkring! fyfan!

Äsch, jag klarar det här! Måste försöka få tillbaka mitt självförtroende snart..
Jag klarade inte ens gå till affären idag utan att hela tiden tänka att folk tittar på mig och ser att jag gått upp i vikt.. eller ja, att dom tycker att jag är stor. Visst är det larvigt?! Människorna har liksom aldrig sett mig tidigare och där går jag omkring och tänker att dom ser att jag gått upp i vikt!

Fan... måste börja tänka positivt om min kropp, annars kommer jag nog aldrig bli nöjd, även när jag är klar. Det är en rätt jobbig period för mig just nu. Den värsta hittills kanske.


Ny dag!

Ikväll ska jag på kalas. Min kusin fyller 17 år och han bjuder på kvällsmacka och tårta. Hur ska det gå? Är jag otrevlig om jag inte äter något alls? Hm... Kalas är knepiga.

Men fy vad dåligt av mig!

Jag har inte tränat idag, eller jag har gått en 20 minuters promenad och cyklat i uppförsbacke i motvind, om nu det räknas som träning! Haha! Fybubblan...


Jag var ju och fikade idag med mina vänner, och han som jobbar på fiket tränar nästan alltid samma pass som jag, och så frågade han om jag tränade något nu för tiden. Jag svarar "Nae men jag ska precis sätta igång! Själv då?" Han svarar att han inte heller har tränat på ett tag men att han också ska börja nu snart.... ooooch dum som jag är ställer jag frågan utan att tänka "MEN IKVÄLL är det box, kom dit så kör vi ihop!!?" ............................. Han svarade att han inte kunde säga 100 % att han hann, men att han skulle försöka. Och där står jag och tänker -NEJ, svara NEJ!! För jag vågar inte gå dit riktigt än, och jag vågar ju absolut inte gå dit och boxas mot en kille som är större än mig och dessutom lite söt :-P (nej tjejer, tänk inte ens tanken att jag raggar på honom, han är förlovad haha!) Men ja, vad gör jag när jag kommer hem? SÄTTER PÅ EN FILM OCH GLÖMMER ATT GÅ....

ojojoj vad dum jag känner mig, jag får hoppas att han inte gick dit!



Idag har maten gått bra, käkat hur mycket vattenmelon och fruktsallad som helst för att få bort sockersug. OCH MINIMORÖTTER! iiihh gott!

Vi hörs imorgon :) KRAM


GODMORGON! ;-)

Vem tror ni vakna för tjugo minuter sen? iiihh, jo jag!
Ingen morgonpromenad idag alltså.. Min kompis skulle ringt mig vid halv sju, men eftersom han inte gjorde det så vaknade jag aldrig. Haha, tror inte han vaknade själv faktiskt. Måste slå en pling till honom o se vad som hände :-P

Funderar på att köra ett boxpass ikväll, men om jag ska vara ärlig så skämms jag lite för att gå dit. Dels för att de flesta som har passen känner igen mig och säkert har lagt märke till att jag inte varit där på någon månad/månader?! och dels för att jag inte känner mig säker i mina träningskläder längre. Så näää... jag väntar nog med att gå dit, får bli att gå ut och löpa ikväll istället. Så går jag tillbaka dit om 5 kilon.. haha.

Nu ska jag snart ner på stan o ta en fika med min vän Emilia, länge sen hon o jag sågs o snackade gojja med varandra, så det ska bli trevligt. Mindre kul är de ju iof att sitta o bli frestad av alla goda bakelser man har runt omkring sig. Men jag ska bara ta en KAFFE! Så det så!


KRAM!



Fyfan vad skönt de ska bli o börja träna igen!

Hur ska detta gå?!

Jag har sovit till klockan 13-14 varje dag nu i snart två veckor.. somnar vid 04 och sover bort hela dagen liksom. Och imorgon har jag lovat min vän att han och jag ska gå powerwalk KLOCKAN SJU på morgonen!!! woohhh.. kommer jag klara av att ta mig upp ur sängen? Eller hur ska detta gå?

Mitt mål:

Mitt mål är att gå ner så mycket jag kan till Augusti, för då tänkte jag åka på en efterlängtad utomlandsresa. Jag vet inte vart jag vill åka och jag vet inte om jag åker ensam eller med någon/några kompisar. Det enda jag vet är att jag SKA åka någonstans då.

Min målvikt är ju att väga någonstans mellan 66-69 kg.. och just nu är det minst 10 kg kvar tills jag nått det målet.

Jag har märkt att jag har väldigt svårt för att hamna under siffran 75. Så när jag står där måste jag kämpa extra mycket.

Jag ska börja gå ut och gå och löpa nu också. Funderar på att köpa en mp3, eftersom min gamla är död. Jag måste även titta upp hur gymmet har öppet nu med pass och sånt under sommaren.


Nu hoppas jag bara på att vädret ska bli lite finare så att det inte tar emot att gå ut och träna. Att springa i ösregn är inte roligt. Även om det faktiskt skulle vara skönt att göra det någon gång, men inte varje dag!!! Blä!

KRAMAR


dag 1.

Jag är igång nu.

Vikten står på 79 kg.
och jag vill gråta och lägga mig ner o dö.

men istället ska jag kämpa tills jag nått mitt mål.

biggie.

Jag är tillbaka!

Hej mina trogna läsare!
Jag blir så glad när jag ser att ni varit inne o tittat om jag skrivit något under hela den här veckan..

Nu har jag tagit studenten.. igår rättare sagt. UNDERBART!

Jag har aldrig festat såhär mycket och länge förut. Och jag har heller aldrig varit såhär sugen på att sätta igång med Viktväktarna och att börja träna heller... Fyfan vad trött jag är på att vara fet. Jag har gått upp en hel del, till och med så låren går ihop nu igen. Och det känns sådär!

Juste, jag kan ju säga Hej till mina killkompisar som också hittat hit.. Det känns inte så kul om jag ska vara ärlig, haha! Jag som tänkte ha den här bloggen lite i smyg eftersom jag skriver om det jag hatar.. min kropp.
Men men, nu har ni lärt känna en ny sida av mig kanske. Hej iaf.

Nu ska jag ta ett bad och sen sova!
Imorgon sätter jag igång igen!



Pekar fuck you till alla överflödiga kilon!

Studentveckan är igång!







Om exakt en vecka springer jag ut!

Fest varje dag i en vecka nu!

RSS 2.0