Frestelser. alkohol.

Fredag, helg, brukar innebära en jävla massa frestelser.. middagar, myskvällar med massa godis.. men det känner jag att jag verkligen kan stå emot. MEN det finns EN sak som jag är svag för på helger.. och det är ALKOHOL......... fest, folk, ha kul, släppa loss och dricka vin.

Jag skulle kunna ljuga och säga att jag inte vill dricka vin nu i helgen.. Men det gör jag inte. Jag FÅR INTE den här gången, och det är fel ord att använda "får inte".. men i detta fall så är det faktiskt så, jag vill men jag får inte. För jag vet att det leder till en annan jäkla massa onödigt.

Det är så typiskt att det alltid ska hända en jäkla massa saker på helgerna just nu, det är alltid något liksom. Ikväll kommer antagligen en från Örebro hit och då hade det varit kul att visa honom utelivet här i Norrköping, med ett eller två glas vin. Imorgon fyller min vän år och det firas med middag och förfest hos henne och efter det ska jag iväg på en fest utanför stan. Hm... Frestelser vart jag än är. Grrr! Men jag ska ha kul. det är något som är säkert :)

Tralala!

Det rullar på..maten går bra, träning ikväll. Skönt!

Ikväll väntar ett fyspass på 60 minuter. Styrka&kondition.

Känner att jag är riktigt tråkig när jag bloggar. sorry!


Dagens mat:

Frukost:
En skiva grovt bröd. Smoothie. Kaffe.

Lunch:
Lite kyckling.

Middag:
Lax, potatis och sallad.

Mellanmål:
Päron

Kvällsmat efter träning:
Smoothie.



Bilden passar inte in i inlägget egentligen. Men hur sugen blir man inte på honom?!


Tisdag 27 oktober. MAT

Frukost: Smoothie. 2 äggvitor.

Lunch: Kycklinggryta med ris. mjölk.

Mellanmål: 1 banan 1 äpple. brödbit. te.


Godmorgon!

Startar min dag med en smoothie gjord på lättmjölk, banan och ananas. Och två stekta ÄGGVITOR. Muuuumsigt mumsigt!

Min motivation är på topp nu känns det som! Igår körde jag ett hårt boxpass som fick mig att inse att alkoholen efter helgen fått mig att tappa en hel del kondition osv.. Men nu kör jag igen! Ingen alkohol på länge.

Ikväll väntar Bodytoning. See ya!


(Någa bilder från kvällen i sthlm)

 


BACK ON TRACK!

IDAG sätter jag igång med träningen igen efter att ha levt lyx i stockholm!
IMORGON sätter jag igång maten.

NU KÖR VI =)

Mot Sthlm!

Nu åker jag till Stockholm på utbildning och släpper alla "förbud". Ikväll ska det festas och äta god middag, ska bli jävligt nice! Sen kör jag igång stenhårt på söndag igen :-) Puss&Kram!


onsdag.

Promenad, shopping, abs30, fys60, ångbastu och solarium.

Så ser min dag ut.
Nu äter jag en äcklig havregrynsgröt.

HEjHEj!


MÅNDAG!

JAG ÄR VAKEN (klockan är nu 09.24)

Egentligen har jag varit vaken sen klockan halv åtta för jag var hos tandläkaren klockan åtta. Jag somnade dock runt fem-halv sex så jag har inte sovit mer än drygt 2 timmar. Men ändå sitter jag här pigg och jävligt peppad inför dagen.

Jag hade planerat min mat idag, men imorse när jag vakna så tänkte jag inte :-S Skittrött och yr gick jag och fixade två stora mackor och ett glas mjölk. Glömde helt och hållet bort att jag INTE skulle käka mackor till frukost. Men ja, nu är det redan gjort. Så det är bara att göra det bästa utav situationen.

Vid 11 ska jag vara på arbetsförmedlingen o ha möte med min handledare. Och jag hoppas verkligen att mötet inte tar lång tid, för jag viiiilll så gäääärna hinna med passet som är 11.45!!! Power/Abs. Sen hade jag tänkt att lägga mig i solariumet.

Ikväll ska vi hämta min vän på arlanda så jag lär inte hinna med boxningen. Och om jag ska vara ärlig så kan jag nog inte köra box på ett tag. För ca 3 veckor sen blev jag riktigt förbannad på fyllan och stod o boxade allt jag kunde mot en ståldörr, så min hand blev blå och fin. Den gör fortfarande ont så jag borde nog skippa boxningen nån vecka till. (Och nej, jag brukar ALDRIG slåss eller bli sådär annars.. ni kan vara lugna, haha!)


Peace.


PLANERING

Måndag:

POWER/ABS 45 min kl: 11.45

eller..

ABS 30 min kl 18.35
BOX 60 min kl 19.30

Tisdag:

ABS 30 min kl 18.35
BODYTONING 60 min kl 19.30

Onsdag:

ABS 30 min kl 19.00
FYS 60 min kl 19.30

Torsdag:

AE 60 min kl 17.30
ABS 30 min kl 18.35

eller..

BOX 60 min 18.30

Jag kommer köra så mycket jag orkar utav dessa pass. Men antagligen inte två pass VARJE dag.


Lär känna mig själv..

Jag vet att måndag-onsdag går det klockrent. Även fast kvällarna är tuffa så håller jag mig ändå på en bra nivå.. Sen framåt torsdagkvällen så ballar jag ur lite med maten och på fredagen frestas jag till fest och alkohol som sen slutar med en onyttig helg.

Nu sitter jag i den båten IGEN.

Och jag kommer göra det nästa helg också, för då ska jag upp till stockholm på utbildning med ett jobb och efter det så kommer vi bli bjudna på mat & fest. Det kan jag inte tacka nej till liksom. Och det ser jag faktiskt fram emot.

Men jag kommer lägga upp min vecka nu med mycket träning och hälsosam mat. Köra hårt o ha kul i Stockholm och sen efter det ska jag ta det lugnt ett tag, med festandet.

För jag har inte riktigt råd med det. Allt jag gör är betalat av mina föräldrar just nu.. det handlar om rätt stora summor ändå och det känns jäkligt dumt. Eftersom jag själv känner att jag inte vill supa bort all träning jag ägnat mig åt i veckorna.

Det känns sjukt skönt att vara tillbaka i mitt tränings-tänkande även om maten är svår att motstå. Men ja, som sagt.. En hälsosam vecka väntar med fest som avslut. Det låter bra. Och efter det är det ny planering som gäller! :-)

Puss&Kram!


HELVETE VAD DÅLIGT AV MIG!!!!

EN SKITNATT!!!!!!!!

Har ätit massor. och ja, MASSOR.

Ny dag imorgon. Imorgon blir det stenhårt!


Help me tack?

Jag har ett problem. Och det är hur jag ska fixa mina kvällar utan att vilja käka upp allt som finns i köket? Jag blir liksom inte direkt mätt på min kvällsmat och istället går jag o småäter lite frukt hit och dit och tillslut kanske jag tar en till macka osv osv.... Hjälp mig. Vad äter du till kvällsmat?


Glad idag!

Jag tror att det här kan bli en bra mat&tränings-dag!

Vaknade vid 13 (tidigt för mig nu för tiden) och har ätit FRUKOST. Det var länge sen jag gjorde det! Det blev en blåbärssmoothie och en kopp kaffe. Mumsmums! Det dumma är att jag ändå snart måste göra min middag, eftersom jag ska till gymmet redan klockan 17 idag. Och jag ska köra ett danspass 60 min + abs 30 min.. så jag står mig inte på min frukost tills dess.

Efter träningen ska jag köra lite spa-tid på gymmet. Ångbasta, sola & duscha.. Kommer känna mig så braaa efteråt! :) LÄNGTAR!


(Bilden är tagen då jag vägde som minst och var som mest vältränad.)


Vikt.

Jag har ju glömt skriva vad jag vägde in mig på igår.
79.2kg

Jättetråkig siffra. Men ändå skönt att den inte är över 80.

Mitt första mål är att nå 76,6 kg.
Alltså är det 2,6 kg kvar tills dess.

Då är jag tillbaka på att ha gått ner 10 kg.

Målet är att väga mellan 66-70 kg.
Vi får se vad det blir.

Men först och främst vill jag få en nice vältränad kropp.
Dags att fixa tillbaka min tajta röv som jag hade sist.

Har lagt ut bilden förut, men för att peppa mig själv så lägger jag ut den igen.
(Det här är när jag vägde runt 75-76kg)


Stor kvällsmat!

Kvällens fyspass gick jättebra! Det var faktiskt riktigt roligt idag. Kan bero på att Hanna hängde med, en ny träningsvän jag har hittat genom mitt gym. Det är inte lika skoj att gå till gymmet ensam.

Hon är dessutom instruktör för något danspass där, så imorgon har jag lovat henne att testa hennes pass. Och ja ni, dansa...jag... hm.. Jag vet inte. Jag tycker ju inte om att se mig själv i spegeln, speciellt inte när man hoppar o far omkring. Men ska göra mitt bästa och koncentrera mig på att bli trött istället.

Det blev en jävla stor kvällsmat för mig nyss. oops! Men jag vet inte om det gör så mycket. Här kommer dagens mat:

-Kycklingfilé med pasta.
-Kaffe & Banan
-3 mackor med kalkon och flingor med mjölk.

Så nej, jag har ju inte ätit mycket egentligen, men eftersom att kvällsmaten blev så stor så har jag faktiskt dåligt samvete. Det ska jag inte ljuga om.

Maten.

Kosten blir faktiskt åt helvete fel nu när jag vaknar vid 14 och somnar 04. Hinner liksom inte äta något direkt.

Igår blev det tre biffar på en macka när jag vakna, en smoothie vid 22 och två mackor sent på natten.

Idag har jag ätit en kycklingfilé med pasta. Och nu ska jag iväg och fika (kaffe) och sen träna. Så jag lär bara äta kvällsmat när jag kommer hem.

Hmm... vi får väl se hur de här ska gå.

Dag 1.

Tack för alla kommentarer. Det peppar mig!

Idag tog jag ett varv med joggingskorna.
Glömde ena sportbhn så det var inte jättekul att jogga.
Brösten flög åt alla möjliga håll så jag tillslut var tvungen att hålla fast i dom. Gav faktiskt upp efter ett tag med att jogga eftersom det gjorde så ont. Så det blev lite joggning och sen snabb promenad i 60 minuter iaf. Kallt och tungt var det. Men bättre än inget.

Imorgon väntar ett fyspass på gymmet.

Puss&Kram

Nu eller Aldrig.

Jag skämms lika mycket varje gång jag måste sätta mig här och erkänna att jag misslyckats och slutat kämpa för något jag verkligen vill. För det är så jag ser det. Jag sviker mig själv när jag struntar i att träna och äta hälsosamt.

Jag blir så lätt påverkad av människor som säger till mig att jag borde sluta gå ner i vikt och istället "leva livet". För varenda jävla gång man avstår från något att äta eller att dricka alkohol så får jag alltid höra från någon att jag gör fel och att jag borde sluta. Jag är trött på att jag tillslut släpper mitt mål och istället börjar festa hejdlöst och äta onyttigt och sluta träna. För jag har ingen balans just nu. Och jag vet hur jag själv fungerar. Men ändå släpper jag efter och lyssnar på folk som ber mig ta den lätta vägen: Skita i målet och bara leva.

Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag inte är ett dugg motiverad till att sätta igång o träna hårt igen. Jag är inte motiverad till att äta nyttigt. Jag är inte motiverad till att avstå festandet och alkoholen. MEN jag har ett mål, och det målet är att må bra med mig själv, i min egna kropp.

För just nu kan jag inte gå utanför dörren utan att känna mig äcklig. Jag kan inte klä upp mig till fest utan att det tar minst en timma innan jag inser att jag inte kommer hitta några kläder att ha på mig som får mig att känna mig snygg. Jag kan inte förfesta och göra mig iordning med mina nära vänner utan att vilja slå sönder allt som finns i mitt rum, bara för att jag är så äcklad och besviken på mig själv.

Kalla mig töntig, kalla mig svag.. kalla mig vad som helst för att jag skriver det här. Men jag mår fan inte bra.

Att vara arbetslös o sova bort hela dagarna gör inte saken lättare. Att vara vaken hela natten och inse att man faktiskt inte har ett sånt lyckat liv just nu är inte det roligaste. Att vakna upp varje eftermiddag o alltid ställa sig frågan "Vad fan ska jag göra idag?!" är inte heller så himla skönt.

Så nu inser jag att antingen ligger jag hemma och sover hela dagarna, äter mig fet och festar bort konditionen eller så ställer jag mig upp och kämpar för mitt mål. Hur lite motivation jag än har så ska jag göra det. För det här livet jag lever just nu gör mig deprimerad och jag känner mig själv så pass bra och kan säga att om jag fortsätter leva såhär så kommer jag snart vara nere på botten igen. Och det räcker med den gången jag var där förut. Ska aldrig utsätta mig för det en gång till...


Träning, frukt, god hälsosam mat, mycket vatten, positiva tankar.. mitt nya liv.

Nu eller aldrig.

RSS 2.0