Regn! =(

Jag som skulle gått ut och gå imorse.. blev inte så eftersom det spöregnar. Och jag är ju fortfarande inte frisk från min hosta och förkylning som jag pratat om i över en månad snart?! bläää. Vågade inte riskera att bli mer sjuk!

Jag vägde mig igår!!! =(
78,6 kg.
+3,2 kg alltså. usch!

Men jag kan säga att jag faktiskt har avskytt min kropp dom här veckorna precis som om jag hade gått upp 10 kg. Har inte kunnat ta på mig mina kläder utan att vilja slita av dom. Har känt mig så hilma fet! Helt sjukt!
Jag hoppas att jag hinner gå ner lite nu innan onsdag.

Puss och kram!

Onsdag känns som måndag!

Godmorgon!
Var ute och gick en powerwalk imorse (5km).
Sen somnade jag när jag kom hem igen, haha.. så jag vaknade vid tio och gjorde mig en smoothie.

Har varit SÅÅÅHÄR nära att ta en macka, till och med hållt i brödet två gånger och sen lagt undan det igen. Inte för att jag inte får äta mackor, men jag vet att om jag tar EN så kommer jag vilja ha fler. Så därför kan jag lika gärna skippa den och åka till jobbet och dricka kaffe och äta frukt istället.

Matlådan idag består av thaibiffar med wokade nudlar.
Funderar på att åka förbi affären o se om man kan hitta några fina jordgubbar som jag kan ha med mig, eller kanske en melon! Jag jobbar i en butik som heter Time,, det är ungefär som Pressbyrån förutom att vi hyr ut filmer också. När jag jobbar där är jag van vid att gå o små äta från lösviktsgodiset. Och eftersom det blivit som en liten vana så måste jag verkligen TÄNKA hela tiden att jag inte får äta. För jag skulle inte förvåna mig själv om jag bara gick och tog en godis och när jag sedan tuggar i mig den kommer jag på att jag inte får äta godis. Hehe..

Well nu kör jag hårt en vecka iaf.
KRAM



Tillbaka!

Nu får jag fan skärpa mig!
Fram tills studentveckan (mösspåtagningen är den tredje juni hos oss) så ska jag gå ner så mycket jag bara kan!!!!

Kommer knappt i studentklänningen jag köpte för några veckor sen.. runt brösten blir det för tajt!

Önska mig lycka till.. jag är stressad!!!

Imorgon börjar jag dagen med att gå 5 km med min vän innan frukost.
Sen ska jag försöka hinna med o åka och sola för att sedan jobba.
På kvällen kanske det blir ett pass för mig, annars går jag ut oh går igen.

MÅSTE KÄMPA NU!!!!!

mår pissdåligt.
kan inte ens se mig själv i spegeln eller på kort.

Hej hopp!

Fredag idag!
Det betyder att jag åker ner till Varberg och festar hela helgen.

Kommer alltså inte kunna uppdatera här under den tiden..
men skriver så fort jag kommer hem på måndag!

Ha en trevlig helg!
KRAM


Ni är underbara!

Sååååå många fina kommentarer har jag fått från er!!!!!!!!!!

tack för alla fina ord och all pepp! TACK!

Jag är fortfarande förkyld och hostig, jag går upp i vikt eftersom jag hamnat i en VRÄK-I-DIG-ALLT-DU-SER-PERIOD, jag kommer åka till Varberg i helgen för att festa ihop med massa vänner.

Hur tänker jag?
- Jag får panik nu när jag går upp, men jag gör det lite lite lite med flit. För jag har tagit en paus just nu, dels för att jag inte kan träna eftersom jag är sjuk och dels för att jag behöver få längta tillbaka till mitt hälsosamma liv. (Jag längtar REDAN faktiskt...) Efter denna helg så har jag en hel vecka som jag ska försöka käka mycket kyckling och lax + mellanmål o frukostar o ja..den veckan ska jag ha för att få bort min svullna mage inför STUDENTVECKAN som börjar veckan därpå.. DEN veckan kommer jag att festa heeela dagarna och nätterna långa.

Så fort efter studentveckan sätter jag igång HÅRT igen och kommer gå ner mina kilon. Jag måste räkna med att jag kommer gå upp en hel del under dessa veckor. Alkohol och sånt varje dag gör inte vågen glad.. Men vadå? Studenten tar man bara en gång i livet.. eller hur?

KRAM


Klagomur.

Misslyckad....


-Jag har gått upp så jag väger 77.2 kg.
-Jag började soppdieten idag och avslutade den idag genom att hettsäta.
-Jag är sjuk hela tiden.
-Jag har slarvat sen efter JUL.
-Jag kan inte träna eftersom jag är sjuk.
-Jag sviker mig själv hela tiden.

Så ja, MISSLYCKAD är precis vad jag känner mig!!!!!!


och snart gråter jag så ögonen ploppar ut.

Åh herregud...

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag gett mig in i..
men om vi säger såhär: Jag har ätit soppan EN gång idag, och sen har jag käkat massa frukter... och helt ärligt, så skulle jag hellre stå emot att käka soppan ikväll och ta ett äpple till.

Jag får lite panik nu. haha!
Det har inte ens gått EN dag och jag vill redan avsluta detta :-P

Har någon tips på en GOD NYTTIG soppa man kan käka en vecka istället!? hahaha

kram

Soppdieten DAG 1. (fredag)

Dag 1: Soppan + Hur mycket frukt du vill utom banan.





Igår fick jag lite hjälp av några vänner med att handla och fixa soppan. Jag förstod inte fören vi hade hackat klart alla grönsaker att den här soppan skulle räcka länge, haha!
MYCKET BLEV DET!

Jag har precis ätit, den blev mycket stark. Smakade nästan som salsasåsen man har till tacos. Jag var liiiiivrädd för att smaka den, eftersom att alla som testat den här dieten har varnat mig genom att skriva : "Jag spyr bara jag tänker på den" ..men jag fick sätta in en positiv röst i huvudet när jag stoppade in första skeden i munnen.

Jag räknar med att den här veckan kommer bli ett helvete, haha.
Men jag ska kämpa!


SJUK!!!!!!!!

Hej!

Gissa vem som är sjuk IGEN?!
Jag har åkt på världens förkylning nu...

och det går skit med maten... jag har så svårt att hålla mig motiverad och äta rätt när jag inte kan träna. Träningen gör mig pepp för att äta hälsosamt helt enkelt.

När jag blir frisk ska jag testa på SOPPDIETEN... eller jag ska iaf laga soppan och se om jag gillar den, om den är helt okej så tänker jag ge det ett försök. Jag ser det som en kul grej, en liten utmaning.. Kommer berätta hur det går för mig under hela den veckan!

KRAM

Bantarsoppan

ci Gör dig 5 kilo lättare på 7 dagar

ci Så fungerar den: Laga en soppa enligt receptet nedan och ät så mycket av soppan du orkar under en vecka, samt drick vatten i mängder. Förutom soppan ska du följa menyn.

ci Recept: 6 gula lökar, 1 kålhuvud, 4 morötter, 1 selleristjälk och 2 gröna paprikor skärs i bitar och läggs i en stor kastrull eller gryta. Häll över vatten och tillsätt 2 burkar krossade tomater, 3 buljongtärningar och 2 påsar pulverlöksoppa. Koka tills grönsakerna har mjuknat. Krydda soppan hur du vill, till exempel med soja, vitlökssalt eller örtsalt.

ci Meny:

Dag 1: Hur mycket frukt du vill utom banan.

Dag 2: Hur mycket grönsaker du vill bortsett från ärter, bönor och potatis.

Dag 3: Hur mycket frukt och grönsaker du vill utom banan, ärter, bönor och potatis.

Dag 4: Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk.

Dag 5: Ät 300 g nötkött, sex tomater och mängder med vatten.

Dag 6: Obegränsade mängder nötkött och grönsaker.

Dag 7: Ät hur mycket råris och grönsaker du vill, samt fruktsafter, te och kaffe.

Läste det här i aftonbladet HÄR

Vad tror ni? Värt att testa i sju dagar?


Måndag.

Hej! Jag lever..
däremot så har jag haft en helg med massa onyttigt och gott.

Ska börja väga mig på fredagar nu förresten, så nu har jag några dagar på mig att få bort mina extrakilon jag lagt på mig i helgen..

puss & kram

Åkte dit!!!

Som jag nämnde i inlägget innan så skulle mitt choklad-sug sättas på prov idag! Det slutade med att jag tillslut köpte en liten påse naturgodis och dessutom så åt jag currydressing till min sallad.

JAG HADE VÄRLDENS ÅNGEST NÄR JAG KOM HEM!!!

Så klockan 21:00 (en kvart efter att jag kommit hem) gick jag ut på en powerwalk på NIO KILOMETER. Jag kom typ nyss hem. Så idag har jag gått 1 mil och 4 km.. Jag hoppas verkligen att det räcker för att ha blivit av med skit-maten/godiset jag satt i mig idag. Iaf så att det inte syns på vågen på måndag.
Skulle bli så ledsen.


dom närmsta dagarna ska jag äta så jävla mycket sallad
så de inte är klooookt!

Torsdag!



Igår köpte jag mig ett par billiga shorts på H&M för 50 spänn. Sköna att ha i sommar på landet eller när man sover. Köpte en oversize tröja också, men den ska jag lämna tillbaka idag. Jag såg ut som ett tält i den, brösten gör att tröjan faller fuuuult som fan, såg ut att väga 10 kg mer i den istället :-P

På lördag åker jag och en vän till Stockholm för att handla en jävla massa kläder till studentveckan. Ska faktiskt bli roligt att köpa massa nytt.. även fast de är lite surt att handla kläder nu när man är mitt i en viktnedgång.

Nu ska jag ner på stan och lämna tillbaka tröjan, sen blir det att ta en latte med en kompis på ett ställe som har sjukt mycket choklad.....ehm, jag skulle aldrig välja att gå just dit idag, eftersom att jag är jättesugen på choklad idag. Men min kompis jobbar där och vi har lovat att komma dit. Så ja, idag utmanar jag mig själv!

Dagens mat:


Kyckling filé & Wokade grönsaker blandat i Sweetchilisås!

Idag blev det ingen powerwalk. Hade för ont i halsen helt enkelt.
Jag funderar på att köra ett power30 + abs30 ikväll, men jag borde kanske vila idag.
Vi får se hur det blir! Nu ska jag ut i regnet för att åka ner till stan och fika med en vän. Ska kolla lite efter en vårjacka och lite smink också. Dessutom så har jag skrivit upp era te-tips, så jag ska nog gå och köpa något nytt. Hihi, tack för hjälpen! 

Hoppas ni har finare väder än vad vi har. Det har spöregnat hela dagen!
KRAM /BANANEN

Sjuk igen?!

Nu sitter jag här med halsont och surar!!! Jag blev ju preciiiiis frisk från influensan, kunde jag inte få vara frisk i en vecka iaf?! OH är så trött på mitt immunförsvar!!!!

Det blir ingen träning för mig ikväll iaf, jag måste börja lyssna på min kropp nu.
Den strejkar!



Sitter och dricker Cold & Flu..
Är det någon som har testat det och vet om det hjälper?

LITE NYA FÖRE & EFTER-BILDER!

  



Kände att det var dags för mig att ta lite nya bilder så att jag får upp motivationen på topp. Dessutom så behövde jag påminna mig själv om att min kropp förändras även fast jag själv inte märker det ibland..

Måste sluta vara dum!

Idag känner jag att jag är sugen på allt och inget.
Jag somnade nyss i soffan och vaknade av att jag hörde ordet choklad på tvn!!!! Haha, efter det var de kört!! :-P Sprang till skafferiet direkt och försökte hitta något jag kunde göra istället för att gå och köpa choklad. Men det fick bli två mackor... och ja, jag vet inte om jag åt dom bara för att jag egentligen inte får käka kolhydrater!? Typ som om jag försöker vara lite olydig. Hähä, men men.. jag ska se till att åka iväg och göra något, så jag slutar småäta.

Dagens mat hittills:
Smoothie
Kycklingfilé + sallad
2 st mackor


...och jag har lite ångest över det. Larvigt av mig, jag vet!
Kände mig till och med tvingad att "erkänna" det här i bloggen.

Nu får jag skärpa mig. Under den här veckan ska jag försöka styra upp min självbild och bli mycket snällare mot mig själv. Jag tycker allt för sällan att jag är duktig. Och jag vet att om jag tittar tillbaka på mig själv om 10 år så kommer jag säga "Vad fin jag var, synd att jag inte insåg det då!"... Medans jag just nu bara har en sak i hjärnan "KOMMA I MÅL", innan dess är jag inte stolt.



Jag har frågat det förut, men nu frågar jag igen:
Har ni något tips på något gott te?

Godmorgon!

Nu har jag varit ute och gått 5 km med stavar innan frukost, eller jag var ute vid sju imorse rättare sagt. Lite halvdåligt väder, duggade lite.. men det var skönt ändå! Ikväll väntar ett fyspass på gymmet!

Nu sitter jag med en smoothie. Testade att ha i en apelsin, det funkar, men den blev inte godare än min favorit med annans och kokos!


Smoothien ni ser på bilden innehåller: Banan, Apelsin, Annanas & mjölk.


Måndag

...och tack för alla kommentarer i inlägget om balen.
Jag kommer säkert att ångra mig, men nu är det redan försent.
Man ska redan ha betalt osv.. så nu får det bli som det blir.

Dessutom så hade jag ändå ingen att gå dit med.
No date, no prome! haha..

VIKT

Startvikt: 86,6

Målvikt: 66-68

Veckans minus/plus:  -0,8 kg

Vikt just nu:
75,4

Tottalt: 11,2

Kvar: 8,8

Jag kan ju inte säga att jag har ätit bra mat den här veckan.
Halva veckan åt jag ingenting eftersom jag var sjuk, då gick jag ner 3 kg.
Och den senaste halva veckan har jag ätit godis och druckigt alkohol.
Så ja, -0,8kg är väl bara en bonus antar jag.

MEEEEEN NU FÅR JAG FAN SLUTA KLAGA PÅ MIG SJÄLV!
Jag har ju nått mitt första delmål idag! Och har 2,8 kg kvar tills jag klarat delmål TVÅ!

Delmål 1 = 75,6 kg. KLAR

Delmål 2 = 72,6 kg.

Delmål 3 = 69,6 kg.

MÅLET = 66,6kg.

Kan ju berätta att..

..jag inte kommer att gå på balen!

Ni kommer väl ihåg när jag skrev att jag skulle ut och leta efter en klänning osv osv?
Well,, det avskräckte mig så mycket att jag aaaaaaldrig mer vill gå in i en sån affär och ens titta på sånna klänningar. Har aldrig kännt mig så ful och TJOCK som jag gjorde den gången. Så jag väljer att skita i balen, ENDAST pga dom där jääääääävla klänningarna!!!!


Usch!


Gör som Anna Skipper..



Mäter måttbandet och ser hur stor skillnad det är runt magen... iiiiihhh ganska stor skillnad trots allt va!?

Jag har gått ner rätt mycket nu när jag varit sjuk, men jag antar att jag kommer gå upp det så fort jag är helt frisk, så jag vågar inte skriva några siffror här. Vi får helt enkelt se på måndag vad vågen visar!

Hoppas ni andra kan njuta utav solen! Jag mår bättre nu iof, men jag lär sitta inne hela helgen för att plugga. Ha en skön helg!

KRAM

RSS 2.0