bajs

Alltså ÄÄÄÄRLIGT TALAT!!!? livet går i nerför just nu, inget går som jag vill. Men det brukar ju vara så, när något dåligt händer så kommer allt på en o samma gång.. känner någon igen sig i detta?

Som jag skrev härom dagen så har mitt självförtroende faktiskt fått sig en rejäl törn. Och det i och med att jag inte tål att se på min kropp. Men idag så fick jag reda på att min chef gett en fast tjänst till en helt ny RANDOM kille istället för till mig, som har jobbat där i snart fyra månader. Jag är visstidsanställd på 25 h, men jobbar extra HELA tiden, ställer alltid upp osv.. och nu ger hon den här tjänsten till en människaa BARA för att han är KILLE.... Jag jobbar på kicks, sminkaffär, parfym, ansiktsvård osv... han är inte ens gay!!!

Så snacka om att jag har fått en fet spark i magen. Helvete vad mitt självförtroende sjönk nu. Tjock och misslyckad på jobbet!? - så känner jag det iaf.

FAN JÄVLA FITT SKIT rent ut sagt!!!!!!!!

Jobbar som ett jävla djur just nu, stressad till max och inte nöjd med någonting.


Förstår att det är tråkigt för er att läsa om alla mina problem hela tiden. Ni vill ju ha inspiration från mig och inte tvärt om.

Imorgon kommer jag jobba hela dagen så kommer antagligen inte hinna blogga. Därför lägger jag in en till inspiration här:



BIGGEST LOOSER!

Tv-programmet som verkligen får en att tänka "KAN DOM SÅ KAN JAG!"

Nae, vet ni vad.. nu ska jag iväg och JOBBA. Jag älskar livet!


Inspiration!

Nu är jag äckligt trött på godis och massa fet mat.
Tänderna gör ont och då är det dags att sluta.

Hur många gånger har jag inte skrivit "NU kör jag"! Men vet ni vad, nu kör jag!

Snart är den 22 maj här, och det vore jättedumt att betala min och Johans resa bara för att jag vägrar åka om jag inte gått ner mina kilon. Så NEJ, det är inte ens ett alternativ. JAG SKA ÅKA OCH JAG SKA KLARA MIN MÅLVIKT!!!!

Så nu är det dags för mig att varje dag hitta någon/något ny inspiration, som får mig att vilja kämpa tills jag är klar.

Dagens insperation är Carolina Gynning!





En snygg kvinna med en grym kropp! Man kan ju inte bli annat än inspirerad!
Hennes blogg är full med fina bilder dessutom, kolla HÄR!

Nu ska jag hoppa ur sängen och mixa mig en smoooothie :)

Jag skäms för min kropp!

I torsdags köpte jag en bikini till mig själv, som jag hade tänkt att ha som ett bra pepp-moment när motivationen tryter. Men den funkade inte riktigt denna helg. För när jag tog på mig den i fredags och visade mig för min pojkvän så dog mitt självförtroende!

Jag skämdes så jävla mycket över min kropp så tillslut brast jag ihop. Och morgonen efter så kände jag mig så äcklig och tjock att jag knappt ville gå upp ur sängen.. Men eftersom jag var tvungen att åka till jobbet så var det bara att sätta på dig kläderna och åka iväg. Det är inte lätt att låta övertygande som säljare när man inte tror på dig själv. Usch, hemsk dag!

(Måste tillägga att min pojkvän inte orsakade att jag kände mig tjock. Han peppar och stöttar mig varje dag.)

I vanliga fall så brukar dessa tjock-känslor leda till att jag blir peppad till att köra hårt. Men denna gång så kände jag bara ett stort sug efter mat och godis, för att kunna tröstäta. Hur hemskt det än låter, så är det faktiskt sant. Så jag åt godis och onyttig mat hela helgen.

Och ja, nu ska jag skärpa mig igen och börja om på ruta ett. Det gör jag varje vecka känns det som. Men skillnaden från förra veckan och nu är att jag har en gnutta sämre självförtroende. Nu hjälper det inte att kläderna döljer min kropp, jag skäms.


Men jag ska klara detta!
Nu kan jag bara bli starkare..



Tack för alla tips och pepp-kommentarer i förra inlägget!!! Jag blir så motiverad när ni visar att ni finns där ute!

Idag är jag hemma från jobbet. Har haft en sprängande huvudvärk som kommer tillbaka hela tiden dom senaste veckorna. :(


Hjälp tack!

Hej där!

Tro inte att jag hade säckat ihop och gett upp, för det har jag inte! Jag har köpt gymkort och äter nyttigt.

Igår klarade jag av att vara sjukt nyttig under en shoppingdag med tjejerna i Göteborg, den ni! :P Det är fan svårt att hålla sig borta från bil-godiset och att tacka nej till potatismos och tusen köttbullar när man är på IKEA, vrålhungrig efter en lång shoppingdag!

MEN, vet ni vad!
INGENTING HÄNDER PÅ MIN VÅG!!!!
Jag blir galen, den står på 76,2 varje jävla morgon.
Vågen är ny, så det är inte fel på den.

JAG BLIR FRUSTRERAD!!!

Ge mig tips på vad jag kan göra för att få fart på skiten (b o k s t a v l i g t  talat)???
Eller vad man kan äta som ökat förbräningen?

Såhär ser oftast mina dagar ut:

Frukost: Smoothie & Kaffe
Mellanmål: Frukt, knäcke
Lunch: Kyckling med wokade grönsaker
Mellanmål: Kaffe & Frukt
Middag: Tonfisk med gönsaker

+ massa vatten!

VIKT vecka 2, onsdag 10 MARS

+ 0,3 kg

Skönt att det inte var mer, eftersom helgen bjöd på en hel del smarrigheter.

Igår tränade jag på gymmet för första gången på länge :)
Ska börja styrketräna med pojkvännen nu!

Jobben rullar in ...

Nu jobbar jag sjukt mkt! Så som det ser ut nu så har jag ca 25 dagar framför mig med jobb varje dag förutom TRE dagar. Dessutom så ska jag köpa gymkort imorgon, så det blir att jobba med dessa tre olika jobb jag har OCH träna på kvällarna.

Så nu har jag inte tid för att äta osunt och sitta hemma och dega!

hej hej!


mmmmmmmm

Hela helgen gick åt helvete!!!!!!!!!!!

hej då

VIKT vecka 1, onsdag 3 MARS

Startvikt 1: 86,6 kg
Startvikt 2: 77,6 kg 

Målvikt: 66,6 kg

Veckans minus/plus:  -0,8 kg
Vikt just nu: 76,4 kg

Totalt från startvikt 1: -10,2 kg
Totalt från startvikt 2: -1,2 kg

Kvar till målvikt: 9,8 kg 


Sådär! Äntligen fick jag lite start-skjut.. 0,8kg på två dagar beror på allt vätska som försvunnit och ja, ni vet hur det är i början när man ska gå ner i vikt, då kan det rasa rätt bra i början och sen bli svårare mot slutet..


Fick en fråga om jag tränar nu när jag är igång igen. Ni som följde mig tidigare vet att jag tränade 3-6 ggr i veckan förut... Men nu när jag har flyttat så har jag inte riktigt sug för att träna på detta gym.

Jag är van vid ett fyravåningsgym och 13505 pass att välja mellan varje dag. Och priset för det gymmet var runt 250 kr i månaden.

Här är det jättejättelitet och knappt några pass, och då måste jag betala 600 kr per månad eftersom man bara kan köpa årsmedlemskap. Jag stannar nog inte här i ett år så det känns onödigt.


Jag väntar in våren, eller iaf asfalten, så jag kan gå ut och gå powerwalks och jogga. För tillfället är det livsfarligt, jag kan knappt gå 100 meter till bussen utan att nästan halka ihjäl mig.


Som tur är sitter jag nästan aldrig ner på mitt jobb, Kicks. Man kan tycka att det är chill att jobba på ett parfymeri, men ack så fel, idag väntas NIO stora (och då menar jag stora) pallar med varor. Och det innebär att man springer runt med tunga kartonger och plockar upp på höga hyllor osv.

Sen kan jag ju inte säga att det är ett muskelgivande ställe, men kanske lite lite kaloriförbrännande ändå??

Puss & Kram

Tisdag.

Godmorgon!

Idag är det fint väder och jag blir alldeles lycklig när solen skiner på mig!

Men när jag ställde mig på vågen igår blev jag däremot inte lycklig, 77.2kg ... vilket innebär att efter helgens gottigheter gick jag bara ner 0,4kg. Inget att hurra för direkt, men huvudsaken är ju att det går neråt och inte uppåt.

Dags för vägning imorgon igen. Skulle kunna vänta till nästa onsdag, men det är lite fusk. Så imorgon får ni nya siffror, och förhoppningsvis är dom inte lika höga som dessa ni fick idag.

Puss & Kram


RSS 2.0