bajs

Alltså ÄÄÄÄRLIGT TALAT!!!? livet går i nerför just nu, inget går som jag vill. Men det brukar ju vara så, när något dåligt händer så kommer allt på en o samma gång.. känner någon igen sig i detta?

Som jag skrev härom dagen så har mitt självförtroende faktiskt fått sig en rejäl törn. Och det i och med att jag inte tål att se på min kropp. Men idag så fick jag reda på att min chef gett en fast tjänst till en helt ny RANDOM kille istället för till mig, som har jobbat där i snart fyra månader. Jag är visstidsanställd på 25 h, men jobbar extra HELA tiden, ställer alltid upp osv.. och nu ger hon den här tjänsten till en människaa BARA för att han är KILLE.... Jag jobbar på kicks, sminkaffär, parfym, ansiktsvård osv... han är inte ens gay!!!

Så snacka om att jag har fått en fet spark i magen. Helvete vad mitt självförtroende sjönk nu. Tjock och misslyckad på jobbet!? - så känner jag det iaf.

FAN JÄVLA FITT SKIT rent ut sagt!!!!!!!!

Jobbar som ett jävla djur just nu, stressad till max och inte nöjd med någonting.


Förstår att det är tråkigt för er att läsa om alla mina problem hela tiden. Ni vill ju ha inspiration från mig och inte tvärt om.

Imorgon kommer jag jobba hela dagen så kommer antagligen inte hinna blogga. Därför lägger jag in en till inspiration här:



BIGGEST LOOSER!

Tv-programmet som verkligen får en att tänka "KAN DOM SÅ KAN JAG!"

Nae, vet ni vad.. nu ska jag iväg och JOBBA. Jag älskar livet!


Kommentarer
Postat av: vanessa

Åh sara :) Så ska du inte tänka alls! Det är så lätt att man glömmer av att man borde kämpa ännu mer när man blir äcklad av sig själv i spegeln etc. Allt känns bara så värdelöst. Ibland klär jag på mig och gör mig redo för att dra till gymmet men sen när jag ser något på min kropp som jag är missnöjd med har jag bara lust att slänga väskan i väggen och skita i träningen totalt! Men det är DÅ man ska jobba på och kämpa!! Det är alltid värt att kämpa hur äcklad o ful man än känner sig! Det är då man behöver det som mest.



och dessutom är du snygg och fräsch! Hur lågt ditt självförtroende än har sjunkit så tycker vi alla som läser din blogg detta:) Du behöver verkligen inte känna att du är dålig alls, för det är du inte! Som du skriver, kan hon kan DU!!!

HEJAAAAAA

2010-03-24 @ 23:55:02
URL: http://[email protected]
Postat av: vanessa

ps. angående det med jobbet brukar jag tänka såhär angående mina chefer

"HA! jag är ändå för BRA för ditt skitjobb!! Trodde DU jag ser min framtid inom den här branschen eller? det är bara tillfälligt jag kniper igen.."

haha inte så att jag menar att ditt jobb är ett skitjobb men gentemot chefen o så borde man tänka så inombords, att man är för bra ändå;)hihii

kram

2010-03-24 @ 23:58:19
URL: http://vanessamotbeach2010.blogspot.com
Postat av: Anneli

Bara spy ut det! Tror det är det bästa man kan göra. Skriva av sig, gnälla, bryta ihop och sen KOMMA IGEN! Heja dig! Och BLÄ för kvotering....

2010-03-25 @ 08:14:22
URL: http://halsofreaket.blogg.se/
Postat av: Annika

Jaa.. du.. vem hade inte blivit tokarg om man blivit behandlad så där på jobbet!



FÅR man verkligen göra så där?

2010-03-31 @ 16:34:37
URL: http://www.akinna.se
Postat av: Eva

Kraaaaaaam till dig!!

2010-04-01 @ 11:56:17
URL: http://evvia.wordpress.com
Postat av: ullis

Tråkigt det där med jobbet! Biggest Looser är det bästa programmet av alla att få inspiration av och jag har sett varenda avsnitt.

2010-04-07 @ 16:43:50
URL: http://mulligaullis.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Gorgeous, hoppas att livet fått lite mera rätsida sedan du skrev det här inlägget och att du inte låter din chefs dumkvotbeslut trycka ner dig - du är så himla mycket bättre! Ta hand om dig!

2010-04-07 @ 23:33:29
URL: http://winequ.blogspot.com
Postat av: J

wow! alltså:

1. fan vad du är vacker! galet!

2. jag är sjuuukt impad av att du gått ner 10 kg. Jag vet att det är 20 kvar och det är segt, tråkigt och det suger. Man känner sig fet och äckligt. Men alltså, TIO kg, det är så jävla bra jobbat! Kämpa på, du kommer komma i mål. jag är helt övertygad!



Jag kämpar också, jag har 9,6 kg kvar till min målvikt. I sommar ska jag vara smal och slim och så jävla nöjd!



LYCKA TILL!

2010-04-08 @ 14:17:29
URL: http://nomorefatso.blogg.se/
Postat av: Emmas Form - träning, kost & vikt

vilken jävla chef...!!!

2010-04-10 @ 17:19:45
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: JEANETTE

KÄMPA! det går :)

2010-04-19 @ 13:17:13
URL: http://jeanetteasvensson.se
Postat av: j´s övervikt

HUR MÅR DENNA SNYGGA TJEJ!? :D

Kram!

2010-04-25 @ 17:03:19
URL: http://jsovervikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0