En lycklig Sara skriver!

Heeeeeeej hopp!

Sitter på jobbet och är hur glad som helst... det går asbra för mig och det kommer antagligen gå ännu bättre framöver med jobben.. Har lite små planeringar som förmodligen kommer att gå gallant!

På måndag ska jag dessutom testa att dra ner på kolhydraterna i två veckor, för att se om jag får två super-veckor. Och på det lägger jag på promenader innan frukost. Iaf dom dagar jag hinner..
Eftersom jag jobbar och har APU nu så gör det att jag inte kommer hinna gå på så många pass på gymmet, så jag får göra det bästa av situationen. Och promenader är ju aldrig dåligt, tvärt om.. fettförbränning som faaan om man går innan frukost.

Hihi, jag är på G!

PUSS

Lördag (:

Hej på er!
Jag tittar ut genom fönstret och får ett stort leende på läpparna. Blå himmel och sol!
Åh, jag måste verkligen gå ut och gå..Det dumma är bara att jag inte hittar här omkring. Så har liksom inte en aning om vart jag kan gå, och hur jag hittar tillbaka.. hehe.

Igår var det dags för mina kära vänner på Ateljé Carlsbecker att fika igen:


Kladdkakan stod framme hela dagen och doftade UNDERBART gott.. Men ni ser ju min tallrik, den är tom! OCH det var den hela dagen. Är rätt stolt över min dag igår trots allt.. Stod emot kladdkakan, chokladkakan som låg i kylen, chipsen i skafferiet, alkoholen på förfesten, alkoholen på nattklubben. Wooooh! Framsteg!

Igår var det sista dagen på APUn, och jag hann förstora upp en bild på en ros som jag har tagit, gjorde den till en jättefin tavla.. Här är den:

Visst blev den underbar?
Jag är sugen på att sätta igång o fota nu igen.

Idag ska jag jobba igen. Så jag kommer vara omringad av godis undertiden jag står och snackar cigg. Mmmmmmmmm men jag ska klara det :)

Kramar i massor!

Fredag!

Hej och godmorgon!

Nu ska jag snart iväg till jobbet och jag vet att det väntar en massa godsaker där även idag.. Har laddat upp genom att äta mycket havregrynsgröt och en macka, bara för att jag inte ska bli hungrig vid fika-tiden.

Hinner inte skriva så mycket mer..
Kan berätta att jag missade boxpasset igår iof, jag trodde att det började kl 19, men tydligen var det redan klockan 18.30.. Så det fick bli att "power-walka" i 45 min och sen köra sip-ups osv..

KRAM och ha en underbar dag!

Nästa dag:



Ja, idag fanns det en stor semeltårta på jobbet... och ni ser ju hur glada dom är över det!! Hehe,, men nepp, jag stod emot idag också!!! =)

Nu ska jag snart åka iväg på BOX.. ska försöka cykla in till gymmet också.
Även fast det blåååser så kallt!

Ska in o kika på era bloggar när jag kommer hem =)

KRAM

mmmmmmmmm!



Ett snabbinlägg nu! Ska kila om 3 min.
Slänger in en bild på hur det såg ut på jobbet igår, eller APUn.
Det som fanns som jag kunde äta var den där FINA BANANEN! (Min klasskompis Bella är det som är på bilden, hon åt glatt utav bullarna o chokladen.. hihi) Snacka om att jag var sugen på choooookladen!!!! Sen efter APUn gick jag direkt till mitt jobb, jag jobbar för Philip Morris och står i olika kiosker... Och ja, det innebär ju att jag är omringad av GODIS CHIPS LÄSK, you name it! MEN jag står emot allt!!

Ha en bra dag! Ikväll är det ett boxpass som gäller!

KRAM

Vikt v.21 / 25 Feb.

Startvikt: 86,6
Målvikt: 66-68
Veckans minus/plus: +2,8 kg
Vikt just nu: 78,4
Tottalt: 8,2
Kvar: 11,2

Hej och Godmorgon!
Jag har vägt mig lite snabbt nu och fick siffran + 2,8kg.
Imorgon kommer jag sätta upp lite delmål osv..
Hinner tyvärr inte det nu.

Ha en underbar dag!
KRAMAR!

Hej världens bästa bloggvänner ♥

Ni anar inte hur lycklig jag är idag!!!!!!!!

Dels för att ni är så underbara och peppar och kommenterar även fast jag inte varit aktiv på ett tag.. känns skönt att veta att jag kan hamna i en svacka och att ni fortfarande finns kvar!!!

OCH för att jag är tillbaka!!!!!!!! :-D Jag är motiverad till 100 och jag kommer lyckas nå mitt mål! Det är så underbart skönt att VETA att jag kommer klara det!

Kom precis hem från ett hårt fyspass.. puuuh vad jobbigt och kul det var!

Imorgon kommer jag att ha APU (praktik) kl 10-17 och sen ska jag jobba 17.30-23.00 så jag kommer inte kunna blogga något.. MEN jag kommer väga mig imorgonbitti och se den där FULA DUMMA siffran på vågen. Och om jag hinner så kommer jag att uppdatera bloggen innan jag åker iväg på dagens äventyr.

Har saknat det här livet. Jag strålar glädje!


Jag motiverar mig själv!

Jag skrollade ner på min sida lite nyss, och hittade det här..
Tänk att man behöver påminna sig själv så många gånger om samma grejer, för att man ska få en spark i baken och ge sig fan på att nå sina mål!



Här har ni några saker som redan har förändrats för mig efter att jag gått ner 10 kg:

-Jag kan springa till bussen utan att behöva känna att fettet valkar över byxorna och utan att bli dö av att jag inte kan andas pga dålig kondition.

-Jag kan sätta på mig en tajt tröja utan att behöva se mina höfter hänga fritt.

-Jag kan köpa kläder i alla affärer utan att behöva tänka på att det inte finns i min strlk.

-Jag har fått bättre självförtroende.

-Jag är mycket piggare.

-Jag är gladare.

-Jag kan hoppa omkring utan att ha 10 kg extrafett som tänjer på knäna.

-Jag kan köpa vilka kläder jag vill.

-Jag känner mig mer säker på mig själv.

-Jag är starkare.

-Jag mår både fysiskt och psykist bättre.

Min första dag!

Nu är jag igång..

Dagen började med gröt.
Lunchen blev det fisk + sallad.
och just nu sitter jag med en kopp te och en banan.

Har fått påminna mig själv flera gånger att jag inte får gå o småäta. Men nu är jag fan igång igen alltså.. UNDERBART! Känner redan nu att jag kommer hålla det här :)

Jag har precis flyttat, så jag har inte en aning om vart vågen ligger nerpackad. Men ska försöka få upp den tills imorgonbitti, så jag kan väga in mig på nytt... Ni får inte skratta åt mig när jag skriver upp siffran. För jag lär ha gått upp minst 4 kg!!!! :( :( :( :(

Fick nyss reda på att min vän inte kunde hänga med mig ut och gå idag, så får försöka komma ut själv. Även fast jag inte hittar någonstans i det här området. Men det är ju fint väder idag, så det ska bli skönt ändå.

Nu behöver jag handla hem frukt och mer te-sorter..
Har ni något tips på gott löste? :)



Tips tack =)

Jag måste faktiskt vara ärlig och berätta att jag inte har börjat än.
Helgen bjöd på alkohol och efter det har jag flyttat och grejat..
Sitter i den nya lägenheten nu och allt är huller om buller...

Jag hittar inte motivationen!! Träningen sätter igång imorgon.. kommer köra regelbundet från och med nu.. Att jag tappade träningen beror ju endast på att jag varit sjuk i en månad.. så det är faktiskt inte mitt fel. Men maten däremot är BARA mitt egna fel.. fyfan vad jag är sur på mig själv för att jag tillät mig börja käka godis, för nu är jag ju tillbaka på ruta ett... Aja..

Jag funderar på om jag ska testa en ny diet, eller vad tror ni? Hur tror ni jag lättast hittar tillbaka till mitt ÄLSKADE hälsosamma liv? Jag behöver lite råd.. Och ni är bäst på det!!!!!

Gillar er sötnosar!

Här har ni en bild som ger mig jävligt mycket pepp iaf!
Min före och efterbild..
Skiter i om den är lite väl naken,, FÖR DET HÄR ÄR SANNINGEN!



Kolla min hållning bara på förebilden.... den är ju helt sjukt dålig..
Ser ut som nalle puh i för små trosor hahaha!


Imorgon ska jag ta en powerwalk med Oliver som snällt hänger med mig och visar en runda på 9 km... den här gossen spelar i IFK Norrköpings A-lag och tränar som en galning.. hoppas han får igång mig!!! Sen i vår ska vi börja löpa ihop... så det är väl bäst att jag sätter igång nu,, annars lär jag sitta på hans axlar medans han springer. Hääähää!
   Senare på kvällen ska jag på ett hårt fyspass som är i 60 min... NU JÄVLAR!!!!! :-D

Hej vänner! Jag är tillbaka!!!!

Nu är jag frisk.
Jag bor i min brors lägenhet, därför är jag inte lika aktiv här längre....sorry..
Länka era bloggar i det här inlägget så jag hittar till er.. för hemma har jag alla sparade på mina favoriter, blir jobbigt o leta rätt på er alla igen.. hihi. 

Ja, nu har jag käkat godis och ätit som fan VARJE dag den senaste månaden. Jag har säkert gått upp det mesta jag gått ner... det känns på kläderna att dom börjar sitta obekvämt och tajt. Fyfan vad jobbigt det är att känna sånt. Sanningen rakt upp i ansiktet.

Jag har suttit och försökt få upp motivationen ikväll.. kollat på människors viktresor i bilder. Och jag blir jätteinspererad att sätta igång igen. Igår och idag har jag tränat. Men inte ändrat matvanorna igen..

Men varje kväll går jag och lägger mig och mår illa och mår skit rent ut sagt.. Nu är det dags att sätta igång igen. För om jag fortsätter såhär så kommer den här viktminskningen bli som alla tidigare: misslyckad.

OCH DET FÅR INTE HÄNDA!

Jag behöver er.. pepp!!!

Imorgon börjar jag käka nyttigt och bra. Heja på mig. Saknar er!!!

skit

Hej.

Så, hur går det för mig?
SKIT.

Jag är fortfarande inte frisk och kan inte träna.. och att ligga hemma får mig att vilja äta heeeela tiden eftersom jag inte har något att göra.. så jag går och småäter under hela dagarna.. 

Nu när jag blir frisk kommer jag inte väga mig fören jag MÅR BRA, o de vill säga mår bra och känner mig i form o sådär.. när jag fått upp träningen o kosten. För det viktiga för mig just nu är inte min vikt i siffror,, utan att jag ska komma tillbaka till att må sådär bra som jag gjorde förut, både psykiskt och fysiskt..

Blä på det här.. mår inte bra av att käka såhär. ändå gör jag det!? whats wrong with me?!

Hej på er!



Jag lever, även fast jag inte är frisk ännuuuuu!!! Förstår inte vart mitt immunförsvar tagit vägen?!

Aja, whatever... Jag har iaf satt igång med att räkna points nu igen.. Även fast jag inte kan träna.
Känns skönt att vara igång igen... Mår illa av allt godis jag stoppat i mig senaste tiden.

Tänkte ta en sväng o kolla era bloggar nu.
Hoppas att ni mår bra!

Kram




Update:
Jag kan inte kommentera någons blogg just nu,,,, får läsa hos er imorgon.
-Är nyfiken på hur det går för er där ute!

Förlåt..

Förlåt för att jag inte är aktiv här på min blogg.
Och förlåt för att jag inte är inne o läser era bloggar.

Era kommentarer värmer som fan just nu!

För jag är för tillfället så jäkla ledsen över att jag är sjuk och inte kan träna.
Träningen är det som får min motivation att hållas uppe.

Jag lovar er, LOVAR ER OCH MIG SJÄLV, att när jag är frisk ska jag köra gärnet. Och jag ska gå ner ALLA kilon jag tänkt att gå ner. För jag tänker inte nöja mig med att komma halvvägs och sen sluta där. Aldrig i livet!

Kämpa på där ute,,, jag tänker på er :)


Vikt v.18 / 6 Feb!

Ett tråkigt inlägg...
Jag är fortfarande sjuk.

har gått upp 0,6kg.


Startvikt: 86,6
Målvikt: 66-68

Vikt just nu:
75,6

Tottalt: 11
Kvar: 8,4

Fyfan vad äcklig jag är!

Ni vet när man inte har något o göra? Då man bara sitter o biter på naglarna och tänker på godis, chips, mat, läsk allt... BARA för att man inte har något annat att göra....... mmmmm så har jag haft det sen förra måndagen! När jag är sjuk så har jag ju ingenting att göra, mer än att sitta o tänka på all mat jag kan trycka i mig. Det slutar alltid med att jag går till affären som ligger 1 min från mig och köper mig en godispåse.

Nu mår jag illa av mig själv, tanken att jag vräker i mig saker utan att ens vara det minsta sugen gör mig äcklad. Hade jag varit fisk nu så hade jag åkt och tränat, och mått så himla mycket bättre och fått en räserfart och börjat köra på riktigt... MEN EFTERSOM JAG ÄR SJUK, så kan jag bara sitta här och fundera och låta tankarna äta upp mig.

fan vad jag känner mig inlåst.

Fortfarande sjuk..

Jag är fortfarande sjuk.... blä jag struntar i vad jag äter för tillfället också.

inget går bra... :(:(:(

RSS 2.0