AAAAHHH!!!

JAG ÄR OMRINGAD AV CHOKLAD!!!!!!!

En chokladkaka står i ugnen och det luktar i HELA lägenheten!
Jag blir typ kåt.

Hahaha!


Godmorgon!

Jag ska börja skriva "Dagens mat" här på bloggen igen. Det är ett inlägg som jag fyller i under dagen och det är nog för er ganska ointressant. Jag själv tycker att det är rätt tråkigt att läsa andras matlista under dagen, men det är bara för min skull jag skriver den nu :-)



Idag ska jag hinna städa toaletten och dammsuga innan vår familj får gäster ikväll. Ska bli trevligt, även fast jag smiter iväg efter ett par timmar för att träffa en vän jag inte träffat på länge. Det här innebär ju självklart att det kommer finnas massa gottigheter hemma ikväll. Middag, efterrätt, snacks, alkohol och ja, allt sånt som hör till. Pissigt. Min mamma tar åt sig så personligt när jag säger att jag inte vill vara med under middagen. Hon förstår inte riktigt att jag tycker att sånt här är jobbigt. Men ja, jag får väl sätta på leendet och äta en liten köttbit och sallad o låtsas som om jag inte är ett dugg sugen på potatisgratängen eller efterrätten eller vinet eller chokladen eller chipsen ;-) haha.. Det blir nog bra.




Puss&Kram! 


Fredag 25 september

 

Frukost:

Smoothie
(mango, minimjölk, banan, funlight)
Plommon
1 kokt ägg
Kaffe + skvätt minimjölk


 =Perfekt frukost.
Känner mig mätt och nöjd.

Lunch:

Köttfärssås med fullkornspasta och majs.

=Nu är jag proppmätt även fast jag inte åt så mycket.

Mellanmål:

Smoothie
(mango, minimjölk, banan, funlight)

= Hoppas på att smoothien gör så att jag inte äter så mycket till middagen och att jag inte blir superduper-sockersugen! Ska inte äta något "förbjudet" ikväll.


står stilla..

Jag står rätt stilla på viktminskningen även fast jag tränar som ett djur. Det beror nog på att jag äter en gnutta för mycket om dagarna. Inte onyttig mat, men lite för mycket.

Ska skärpa mig med:
Dra ner på portionerna.
Dra ner på brödet.
Öka frukt & te.
Äta ägg och smoothie till frukost.

När jag har fixt det här ovan så ska vikten nog rasa!

=)


Snabbis!

Igår blev det ett abspass och en powerwalk (90 minuter).

Idag blir det antingen ett abspass till eller boxning.

Nu håller jag på att städa så jag tänkte bara ge er ett livstecken!


Puss&Kram


Min tisdag:

Idag har jag haft en skön dag.
Hade planerat att ha en dag utan träning, eftersom jag körde så hårt igår och kommer göra det även imorgon. Men efter att ha ätit lite nötter och några yoghurtgodisar på bion med min mor (Flickan som lekte med elden) så fick jag ångest. Så klockan 22.00 gick jag en timmes powerwalk med en vän och sen körde vi lite styrketräning efter det. Skönt att ha fått det gjort även om det blev väldigt sent! Nu kan jag lägga mig med ett gott samvete.

Imorgon väntar en powerwalk på morgonen och senare på kvällen blir det ett ABSpass (30 min) och efter det ett FYSpass (60 min).. längtar!!



Såhär snygga var jag och Disa när vi gick powerwalken! hahaha!

JUST DET! Jag väger mig imorgon.
eller så väntar jag tills nästa måndag... Jag vet inte riktigt.
Vill inte stirra mig blind på vågen den här gången!

Godnatt.
Puss&Kram!


Vilken härlig dag!

Jag åt aldrig bakelsen... varför äta något bara för att någon annan vill det?
-Jag ville ju inte :-)

Idag har jag städat lite smått i mitt rum.. det är ett stort projekt så fortsättning följer imorgon :-P Men det var inte det som gjorde att den här dagen har varit hääärlig! Utan det var min träning!!!!

Jag körde ett ABSpass på 30 minuter och sen ett boxpass på 60 minuter.
På boxen träffade jag en tjej som också var där ensam, så hon och jag körde ihop.
Hon, Hanna, var huuur snäll och bra som helst! Så vi bestämde att vi ska köra fyspasset
tillsammans på onsdag. Fan vad glad jag är att ha hittat en träningskompis :-) JÄTTEGLAD!

Efter de två stenhårda passen la jag mig och sov i ett solarium, det gick knappt ligga still..
min kropp kunde inte sluta skaka. Haha och det kanske är världens bästa känsla!

Jag var inte ett dugg sugen på att cykla hem efter dessa pass.. så jag gick med tunga steg mot ytterdörren och hade ångest för alla uppförsbackar jag hade hem (det är BARA uppförsbackar på hemvägen).. Men som tur var så var Lars, en instruktör på gymmet, där och skulle precis åka hem, så han erbjöd mig skjuts...Ni anar inte hur lycklig jag blev då! hahaha!

Nu är det dags att sova. Imorgon är en vilodag.
Och på min vilodag ska jag gå på bio med min mor, Flickan som lekte med elden. Jihooo!

Puss&Kram
ps. NU ÄR JAG IGÅNG! ds.


Bakelsen!



Pappa kom hem idag och säger att han har köpt fika till oss. Men att han har köpt en bakelse med nästan inget socker till mig. Hmmmmmm.. gulligt, tänker jag och går till kylen för att titta på bakelsen...



Och när jag får syn på den så ler jag och säger Tack, men nej tack :-D
Haha.. det var faktiskt väldigt gulligt utav honom men kolla på den! Äter jag den idag så lär jag inte få ett minus på vågen imorgon ..

Puss&Kram


Försov mig.

Nu är jag sur på mig själv, för jag skulle ha varit på ett power/abs45 pass nu klockan 11:45. Men jag hade glömt ställa klockan på ON så den ringde inte imorse. Men ikväll ska jag på boxningen oavsett om jag har någon att gå dit med eller om jag är ensam.

Smygvägde mig imorse också. Och det var inte roligt. Mer än så behöver jag inte säga.

Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se om jag tar en runda i skogen också innan kvällens träning.

Puss&Kram

Jag skulle kunna ljuga...

..och säga att jag åkte på bodypumpen, men det tjänar jag ingenting på :) Efter att jag kom hem efter rundan i skogen blev jag helt slut! Och ni som har följt mig länge vet att jag inte tycker att bodypump är ett roligt pass. Så orken och lusten försvann.



Nu ska jag äta och sen se på en film med mamma. Efter det blir det att städa mitt rum. Imorgon är en ny dag med nya tag. Jag har ju i alla fall sprungit/powerwalkat 5 km idag.

Puss&Kram

DAGENS PLANERING:

Springa -SPRINGA 2,5 km i skogen innan jag GÅR till gymmet och kör Bodypump 60 min och sen lägger mig i solariet innan jag GÅR hem och dricker min kvällsmat -smoothie! Jag satsar på att ställa mig på vågen på TISDAG och få ett minus.

Eftersom det var sista dagen på Café-jobbet igår så innebär det att jag kan sluta oroa mig för att gå omkring bland massa bakelser hela dagarna.

Mitt STORA MÅL JUST NU är att gå ner så mycket jag bara kan innan den 23 Oktober!!! Då ska jag på utbildning i stockholm med ett jobb. Så då vill jag vara så fresh jag bara kan!

Puss&Kram
nu ska jag svettas!


UPDATE:
Blev att springa/gå jääävligt snabbt 5 km istället för springa 2,5. -Jag är nöjd.


mhm!

Det blir en låååång söndag för mig.
Träning står på schemat.

Då behöver jag nog inte berätta hur gårdagen gick ;-)

Puss&Kram

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka iväg till min sista dag på jobbet. Café Färgagården. Stället som bakar allt själv. Stället som jag har jävligt svårt att hålla mig nyttig på. Dessutom så är det här sista dagen vi har öppet för säsongen så personalen ska äta kinamat tillsammans innan vi går hem. Och där står jag som ett frågetecken och vet inte riktigt hur jag ska göra? Hmmm.. Antingen går den här dagen sjukt bra eller åt helvete.

Vi får se. Om den går åt helvete så får jag träna hela dagen på söndag!

Puss&Kram

Fredag.

Hopp, bloglovin verkar vara något alla har och något man MÅSTE ha :-P Så jag får väl fixa det någon dag.

Snart ska jag äta lite frukost medans jag väntar på Lovisa. Vi ska gå en powerwalk. Hade tänkt att gå ut innan frukosten, men jag kommer bli sviiiiiinhungrig om jag inte äter nu :)

Kan ju berätta att jag vägde mig i tisdags. Och jag skrev inte ut siffran med flit. För den hade höjts till SJUTTIONIO KOMMA ÅTTA (79,8)....... HERREGUD. Men ja, där har ni den. Den läskiga siffran. Väger mig på måndag och hoppas på att få en rivstart! För det lär vara en jävla massa vätska?!

Puss&Kram

Jag ligger efter...

...bloglovin?

VAD ÄR DET???
haha :-D Tell me!?


Onsdag.

Det är grymt att så fort jag skriver så höjs läsarsiffrorna direkt.. Hur kommer det sig? Kan man se om jag har uppdaterat eller vadå? I dont get it.

Matlistan hittills :
Smoothie
Laxwook
Kaffe

ikväll väntar en blåbärssmoothie och en fullkornsmacka.

Jag ska på ett ABSpass ikväll som pågår i 30 minuter. Sen efter det får jag se hur trött jag är, eftersom jag är rätt otränad nu så vet jag inte om jag orkar med ett FYSpass på 60 min. Kanske borde ta det lite lugnt nu i början. Well.... i dont know. Vi får se ikväll helt enkelt.

Puss&Kram!

Ny-powerwalkad!

Nu kom jag precis hem från en 90 minuters powerwalk. Blåsorna på hälarna kom tillbaka direkt. Nu är allt som det brukar vara ;-)

Dagens mat har varit rätt tunn... men det skiter jag i.

-Smoothie (banan, mango, funlight och mjölk)
-Kaffe
-Kycklingsoppa
-Smoothie (samma som innan)
-och nu väntar honungsmelon och en kopp te :)

MUMMA!

Vi hörs imorgon. Kram kram!


HEJHEJHEJHEJHEJ!

Nu börjar det här bli pinsamt ju...
Hur många OMSTARTER har jag inte lovat den senaste tiden?!

Det är fest både här och där för mig just nu och jag har svårt att tacka nej. Men nu är jag riktigt riktigt sugen på att dissa chokladen och tacka ja till bananen!

Johanna taggade mig riktigt mycket med ett långt mail också. Fyfan vad härligt att äntligen ha någon att kämpa MED, även fast jag alltid haft er på bloggen som har hjälpt mig så är det ju en helt annan grej att ha en människa som bor nära (från och med 1 oktober) och som man kan träffa och träna ihop med. Det ska bli grymt! Fan vad taggad jag är nu!

Nu ska jag sätta på morgonkaffet och sminka mig lite. Sen ska jag ut och gå världens längsta promenad. Jag har kommit fram till att om jag sminkar mig och känner mig lite lite lite fresh när jag tränar, så vågar jag ta i mer.. Får lite mer självförtroende och skiter i om folk tittar på mig liksom. Så japp, nu kör vi!!!!!


powerwalk

Det blev ingen boxning igår,,, han jag skulle gått dit med kunde inte.
Så jag ville inte gå dit själv och bli tvungen att köra mitt första träningspass på evigheter med en stranger.

Jag kom nyss hem från en 6 km powerwalk med Frida.
Sitter här och dricker smoothie och ska snart fixa mig och åka o jobba.

Vi hörs ikväll.
Kram

Dressing.

Idag har jag suttit hos frissan i några timmar.
Slingat och klippt håret. Så nu känner jag mig fresh, fast väldigt slickad.
Har plattat hår just nu, och det är väldigt ovant!

Efter frisörbesöket åt jag och en vän sallad.
Jag tog sallad, gurka, kyckling, majs, couscous, fetaost och sparris + currydressing.
Dressingen var jävligt fet, men jag kunde inte motstå den.

Har dock bara ätit detta idag:

frukost: banan + jordgubbar i mjölk
lunch/middag: salladen
mellanmål: kaffe

Så jag tror inte dressingen gjorde så hemskt mycket..

Nu åker jag iväg på boxningsträning på Nautilus.
Herregud vad länge sen det var! Jag är nästan lite nervös.

Ha det!



Vikt START -7 Septembet

Startvikt: 86,6

Målvikt: 66-68

Vikt just nu: 78,8

Tottalt: 7,8

Kvar till 66,6kg: 11,8

skit.

Det har gått skit.
Jag har festat och latat mig.
Dragit på mig en förkylning också. Först feber en vecka och nu halsont.
Jätteroligt! Men feber eller ej, IMORGON börjar jag träna och käka rätt.

Nu eller aldrig.

Pepp-siii!

Pepp? -JA

Nu är jag äntligen helt frisk! Idag sätter jag faktiskt igång på riktigt. Har druckigt min frukost (smoothie) så jag får väga mig imorgon istället. Den siffran kommer att ha växt sen sist. Det är jag inte omedveten om.

Klockan 12:30 idag ligger jag på salong Harmonia och får en 30 minuters MASSAGE! Det är behövligt efter den här veckan i sängen, jag har så ont i kroppen! Nacken och ryggen får ta smällen när man är sjuk. Jag kommer se det här som en inspark! Börjar med att ge mig själv en belöning ;-)

OCH NÅGOT SOM GÖR MIG GLAD ÄR ATT JOHANNA ÄNTLIGEN HAR SKAFFAT EN VIKTBLOGG! Hon skriver grymt bra och jag kan tänka mig att ni skulle ÄLSKA henne! Så kika in HÄR!

Nu ska jag tvätta håret och sen kila in mot stan.
Vi hörs senare!
KRAM


Godmorgon!


RSS 2.0