står stilla..

Jag står rätt stilla på viktminskningen även fast jag tränar som ett djur. Det beror nog på att jag äter en gnutta för mycket om dagarna. Inte onyttig mat, men lite för mycket.

Ska skärpa mig med:
Dra ner på portionerna.
Dra ner på brödet.
Öka frukt & te.
Äta ägg och smoothie till frukost.

När jag har fixt det här ovan så ska vikten nog rasa!

=)


Kommentarer
Postat av: vanessa

Om du börjat träna på senaste tiden kanske du har fått muskler, så du kanske ändå har gått ner? man vet ju aldrig;)Jag tycker det lät bra med ändringarna=) Jag kör också så med smoothie o ägg på frukosten & mycket frukt o te :) Te är så bra när man är hungrig och bara vill ha något. Har utmanat mig själv, ska försöka äta bröd så lite som möjligt;) håller mig till knäcke!LYCKA TILL SARA:) DU KOMMER FIXA DET HÄR! kul att följa din blogg!

2009-09-24 @ 21:59:28
URL: http://vanessamotbeach2010.blogspot.com
Postat av: ija

Jag går inte heller ner i vikt när jag tränar som en dåre - muskler säger alla. Ja, eller så utsätter man kanske kroppen för så mkt påfrestning att den håller fast i energin som blir över. Ja, jag vet inte... Men jag rasar när jag inte tränar annat än promenader, vilket är så knäppt egentligen! Men man vill ju ändå bli fast och fit - så träna på! =)

2009-09-25 @ 00:49:52
URL: http://viktig-ija.blogspot.com/
Postat av: Ida

Känner igen det. Men skriver du matdagbok? Det hjälper mig mycket just nu. Jag skriv exakt hur mycket jag stoppar i mig. Äter man då lite för mycket är det lätt att se:) Och som de övriga säger, muskler väger mer än fett!:) Så GOGOGO! Lycka till!

2009-09-25 @ 08:27:26
URL: http://mogensens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0