:(

Tack för alla pepp-kommentarer!

Jag bryter ihop lite ikväll... har inte haft en bra dag!

Ni vet när man verkligen kämpar, är inställd på att nå ett mål, då har man svårt att tänka på annat än BARA det. Och så är det för mig när jag kämpar med vikten. Jag stöter undan alla andra känslor och tankar och fokuserar enbart på viktresan. Ända känslorna jag visar är min ilska mot mig själv när jag gjort något "dumt" som kommer att sabba viktnedgången. Kan gråta över att jag ätit godis, ätit onyttigt eller inte tränat bra. Men det är dom ända känslorna jag släpper ut.

Och ikväll kommer alla andra känslor runt omkring fram..
....jag hatar det!

går o gråter under täcket.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Gråt ut. Men ta nya tag imorgon. Lite godis en dag förstör inte resten av ditt liv. You go girl!

2009-04-03 @ 07:15:12
URL: http://jagkan.wordpress.com
Postat av: Veronica

=( Men fy! Hoppas du vaknar och mår bättre idag. Men jag vet vad du menar. Jag är också lite så, att när det är en viktresa så är det liksom allt det kretsar runt.

kram och hoppas solen lyser lika mycket på dig idag

2009-04-03 @ 07:15:50
URL: http://viktigaveronica.blogspot.com/
Postat av: fanny

Hej du fina banan! Vet du vad, målet är väl att kunna äta lite godis, eller t.o.m. mkt lite då och då? Jag förstår att du är sjukt fokuserad, och det är ju därför du visar såna fina resultat. Jag tror att det blir till en mycket större och värre grej dock, om du lägger fokus på ditt dåliga samvete som säger att du absolut inte får! Hoppas att du har gråtit ut, sovit gott och vaknar idag med energi. Ha nu en riktigt härlig helg, och glöm inte att fånga nuet, även om du är ute på din stora resa ;)

2009-04-03 @ 07:43:32
URL: http://bridgetjonesdiary.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej!

Jag brukar gå in här och läsa var dag, men lämnar sällan någon kommentar. Nu känner jag att det är dags. Din blogg är precis så som en viktblogg ska vara, du slriver ärligt om party, godisätande och när motivationen tryter... Det är precis det jag behöver, för vissa bloggar man läser är så j*vla präktiga, och har man själv en dålig dag, svårt med motivationen eller står still i viktminskningen blir inte det en push framåt direkt! Du är enastående Sara!!! Upp med hakan, godis kommer du äta när du nått ditt mål också, så varför ha ångest? Och låt känslorna komma fram, ibland behöver man få gråta...



Stor kram Mia

2009-04-03 @ 08:08:52
URL: http://miaspoints.wordpress.com
Postat av: Malin

Förstår dig precis, jag gråter också ibland när jag känner mig misslyckad. Men det är bara i ens egna ögon som man är misslyckad, detta bara på dina för och efter bilder. Du har ju varit kanonduktig och inspirerar ju oss andra till att fortsätta! Ny dag och nya tag :) Kram

2009-04-03 @ 08:43:18
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Elin A

Jag håller med alla dom andra tjejerna! Du är ju asduktig, och man måste få unna sig ibland för annars blir det ju jätte trist. Du kämpar ju på med träning och bra mat och då kommer du att fortsätta gå ner i vikt även om du ätit lite godis. Ha inte ångest för du kommer säkerligen att äta lite godis alt dricka lite alkohol igen innan du nått ditt mål, och du kommer i alla fall nå din målvikt inom en snar framtid. Jag följer din blogg och blir peppad av hur mycket du kämpar ska du veta och det är säkert jätte många fler som gör det.

Ha det så bra nu och hoppas allt känns bättre idag!

Kramar Elin

2009-04-03 @ 09:36:29
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg
Postat av: ida

indeed!! du rockar tjejen! kram

2009-04-03 @ 10:39:58
URL: http://halsorummet.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-03 @ 10:43:16
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: ija

Känner igen dom där psykbryten allt för väl - det känns som att man kämpar o kämpar, trampar vatten utan att komma nånstans för att man har så jädra dålig självdischiplin. Men du, en dålig dag pajjar inte hela viktresan, även om det känns så ibland - man vaknar alltid som "viktväktare" heter det ju, så nya tag nu, du är ju grymt duktig både med mat och med träning och detta kommer inte välta (banan)båten, jag lovar!

2009-04-03 @ 10:52:56
URL: http://viktig-ija.blogspot.com/
Postat av: Zara

det är inte lätt ibland, men du är en stark tjej. Hoppas allt känns lite bättre idag =) nu är det ju helg. alla bryter ihop nån gång. Det som är fantastiskt med dej och din blogg är att du verkligen är ärlig. Du beskriver om allt är skit, om du "fuskar", om du går ut och festar osv. Kom igen nu Sara!!!

2009-04-03 @ 13:54:06
URL: http://zarabara.webblogg.se/
Postat av: Benita

Ta en vänn och glo på en bra rulle, du ska inte sitta hemma själv och va ledsen. Det får dig att tänka på annat, man får bakslag i allt och man måste få det för att kunna kämpa vidare.

2009-04-03 @ 14:08:16
URL: http://benii.blogg.se/
Postat av: Monica

DU ÄR SÅÅ DUKTIG, fokusera på när du är det istället :) alla kan fuska någon gång.. det är tillåtet!

2009-04-03 @ 16:49:04
URL: http://mooniica.blogg.se/
Postat av: Ner40kg

meeeeen! du som är så duktig! det ska du inte ha ångets för (men jag vet precis hur det är själv ju...). du är så sjukt bra och bäst ändå, ska du veta! du har gått ner sjukt bra!

2009-04-03 @ 19:14:13
URL: http://ner40kg.blogg.se/
Postat av: Emma

kära lilla du, det låter inte alls bra! tur inte alla dagar är dåliga i alla fall. ta nya tag imorgon istället! du fixar detta :)



Kram

2009-04-03 @ 23:14:40
URL: http://akeroe.blogg.se/
Postat av: Emmas Form - vägen mot en mer vältränad kropp

Du måste försöka se bortom ångesten. Om man får ångest för att man äter något onyttigt eller vilar en dag kan man vara ute på tunn is.



Försök att inte ha dåligt samvete. En onyttig dag sabbar inte hela viktnedgången!



Kom ihåg att du ska leva också. Inte bara leva utifrån vad vågen säger!

2009-04-04 @ 09:45:47
URL: http://emmasform.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0