Ny dag, nya tag!

Onsdag:
Powerwalk el. Springa minst 3 km
Åka till Arbetsförmedlingen och skriva in mig
Fys-pass 60 minuter på gymmet. (19.35)


Yes, det är vad som står på schemat idag.
Fast jag kommer att springa 3 km på eftermiddagen istället.
Har fått flera blåsor på hälarna.. Hur gör man för att inte få det?!
Jag har köpt nya skor och dom sitter perfekt ju!
Alla skor ger mig blåsor =/ Jobbigt som fan.. för jag vill ju inte bli tvingad att skippa träningen pga några töntiga blåsor. Help!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Brukar också få blåsor av flera av mina skor och mitt sätt att lösa problemet är att ta en nål och gå in i och under vanlig hud in i blåsan. Sen tar jag ut nålen och trycker ut vattnet som är i blåsan genom det lilla hålet och sen är blåsan inget problem.

2009-07-29 @ 12:30:58
URL: http://anneli1983.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jag har exakt samma problem! bästa tipset är att använda plåster i förebyggande! men om du väl har fått det så finns det en skitbra grej på apoteket, men jag vet inte hur jag ska förklara, men jag försöker :P Det är en skumgummiliknande ring med hål i, och den skumgummigrejjen sätter du runt blåsan (går att dra i för att forma efter blåsan/såret), för att dämpa tryck från strumpor/skor. Den där skumgummigrejen är helt klart det bästa jag någonsin använt mot/för mina fruktansvärda blåsår! Jag ska hålla utkik efter vad det kan tänkas heta! Och du, jag släpper inte taget om din blogg! Jag läser så gott som varje dag och nu ser jag att du tamejtusan är på gång! Jag tror på dig tjejen! :)

2009-08-02 @ 22:05:01
URL: http://wiita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0